Στέλλα Κονιτοπούλου: «Έχω περάσει κατάθλιψη, απευθύνθηκα σε ειδικό»
Showbiz

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Έχω περάσει κατάθλιψη, απευθύνθηκα σε ειδικό»

Είναι η φωνή των νησιών μας. Είναι τα τραγούδια στα γλέντια μας και στις πιο σημαντικές στιγμές μας. Με τη μοναδική χροιά της έχει καταφέρει να αγγίξει την κορυφή και διαχρονικά να πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε για τα επαγγελματικά της, τον σύζυγό της αλλά και για την κατάθλιψη που έχει περάσει.

Νιώσατε ποτέ εξαιτίας της μεγάλης δημοφιλίας σας να χάνετε το έλεγχο και την ταπεινότητά σας;

Αυτό όχι ποτέ και το λέω πολύ συνειδητά. Ίσως επειδή ό,τι έχω κερδίσει, το κέρδισα βήμα βήμα και με πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα. Γι’ αυτό νομίζω ότι και ο κόσμος ήταν και είναι συνοδοιπόρος μου, επειδή βλέπουν ότι είμαι πάντα το ίδιο άτομο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Ποια είναι η πιο συγκινητική στιγμή που έχετε ζήσει επαγγελματικά;

Η απονομή του πρώτου μου χρυσού δίσκου, από τον καλλιτεχνικό μου μέντορα Γιάννη Πάριο. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα σε σημείο να δημιουργήσω κάτι που να το αγαπήσει τόσο έντονα ο κόσμος και ακόμη περισσότερο, ότι αυτό θα γεννιόταν μέσα από τη συνεργασία με αυτόν τον καλλιτέχνη, που θαύμαζα περισσότερο από όλους.

Η δύσκολη στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκλεισαν οι δισκογραφικές εταιρείες στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έπρεπε ξαφνικά να περνούν όλα από εμένα, δεν υπήρχε όραμα, παραγωγή, ούτε τα μέσα πολλές φορές για να φτιάξεις έναν νέο δίσκο. Εκεί πραγματικά το πάλεψα μόνη μου όσο μπορούσα. Αναζήτησα ανθρώπους που προσπαθούσαν όπως κι εγώ να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί παρά την κρίση και έτσι κατάφερα σιγά σιγά να επανέλθω πιο δυνατή.

Με τον σύζυγό σας είστε μαζί από παιδιά. Υπάρχει τελικά το «για πάντα» σε μια αγάπη;

Με τον Γιάννη κλείσαμε πάνω από 30 χρόνια γάμου. Μία σχέση που από την αρχή της βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την αγάπη. Όταν οι σχέσεις έχουν αυτά τα απλά στοιχεία μέσα, μπορούν να έχουν σαν στόχο το «για πάντα».

Φτάσατε ποτέ κοντά στον χωρισμό;

Όχι με τον σύζυγό μου δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό. Ήμασταν πάντα μία γροθιά στα δύσκολα, ακόμη κι όταν διαφωνούσαμε.

Έχετε παραδεχτεί ότι παρελθόν έχετε περάσει κατάθλιψη. Πώς το αντιληφθήκατε; Ποια ήταν η αιτία;

Έχω περάσει κατάθλιψη, ναι, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι πια σε αυτή τη χώρα και γενικά μάλλον. Αυτό γίνεται γρήγορα αντιληπτό από τη διαρκή κόπωση που νιώθει κανείς και την έλλειψη κινήτρου για να κάνει οτιδήποτε παραγωγικό.

Πώς βγήκατε από αυτό; Απευθυνθήκατε σε ειδικό;

Βεβαίως, απευθύνθηκα σε ειδικό και ταυτόχρονα είχα την στήριξη της οικογένειάς μου. Ο σύζυγος και η κόρη μου ήταν τα στηρίγματά μου εκείνη την περίοδο και τους οφείλω ένα ευχαριστώ γι’ αυτό.

Πγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved