Γιώργος Χειμωνέτος: «Η κόρη μου συμμετείχε στη σειρά "Ήλιος" και τα πήγε πολύ καλά»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Η κόρη μου συμμετείχε στη σειρά "Ήλιος" και τα πήγε πολύ καλά»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χειμωνέτος σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του αλλά και στο πώς βιώνει τον ερχομό της κόρης του.

  • Πώς βιώνεις τον ρόλο του πατέρα;

Μου αρέσει πολύ ο ρόλος του πατέρα. Ήταν επιλογή μου να γίνω πατέρας και σε μεγάλη ηλικία γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος. Έχω αφοσιωθεί εκεί στο 100%. Δεν ξέρω βέβαια αν τα κάνω όλα σωστά ή όλα λάθος αλλά θέλω να είμαι από κοντά αν μη τι άλλο ώστε να γνωρίζω πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Θέλω να έχω άποψη από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Είναι όλα πολύ όμορφα και περνάω δημιουργικά θα έλεγα σαν μπαμπάς. Μπορεί επαγγελματικά να είχα φρενάρει λίγο επίτηδες καθώς ήθελα να δώσω χρόνο στα παιδιά μου, έκανα κάποια μη παραγωγικά πράγματα επαγγελματικά αλλά δεν με πειράζει.

  • Άρα ο ερχομός των παιδιών άλλαξε τη ζωή σου στο 100%;

Ναι 100%. Άλλες προτεραιότητες, άλλη οργάνωση, άλλες οι ταχύτητες, διαφορετικά συναισθήματα. Όλα άλλαξαν και ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα.

  • Η κόρη σου συμμετείχε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Θα ήθελες να γίνει ηθοποιός;

Δεν έχω αρχίσει ακόμη να λέω τι θα γίνει το παιδί μου. Πράγματι συμμετείχε στον «Ήλιο» και πήγε πολύ καλά. Τα δυο μου παιδιά είναι ελεύθερα να αποφασίσουν να κάνουν ό,τι θέλουν. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Η μικρή πήγε στο σίριαλ σε επίπεδο εμπειρίας καθαρά. Πήγε σε δοκιμαστικό την διάλεξαν και πήγε πολύ καλά. Αν θελήσει να γίνει ηθοποιός μακάρι να γίνει. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν κάτι που θα τους γεμίζει και θα τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Γενικά πάντως η μικρή μου έχει μία καλλιτεχνική φλέβα. Μάλλον από την μαμά της έχει πάρει, είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved