Αποκαλυπτικός ο Χειμωνέτος: «Είχα δεχτεί παρενόχληση. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε»
Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Χειμωνέτος: «Είχα δεχτεί παρενόχληση. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέτευξη και μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν. 

Ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ώς ένας από τους πιο σέξι αθλητές και μάλιστα η εμφάνισή του δείχνει ότι πράγματι είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλικού περιεχομένου. Ο διάσημος αθλητής- μοντέλο τόνισε ότι αυτό συνέβαινε πολύ στον χώρο τους, μιας και η εμφάνιση ήταν το Α και το Ω στο μόντελινγκ!

Γενικότερα ποιά ήταν η σχέση σου με το χρήμα;
Πριν κάνω την δική μου οικογένεια είχαμε περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ήμουν περισσότερο σπάταλος ως πιο νέος, πιο δραστήριος,
δεν είχα υποχρεώσεις οπότε ρίσκαρα λίγο περισσότερο. Τώρα έχουν αλλάξει όλα γιατί το πρώτο λόγο έχει η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Βέβαια δεν υπάρχουν τα χρήματα του τότε αλλά νομίζω πως αν θέλεις να δημιουργήσεις και να βάλεις το κεφάλι κάτω για να δουλέψεις, μπορείς να βρεις τρόπο. Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες και πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις.

Λένε πως ήσουν έναε από τουε πιο σέξι Έλληνες αθλητές. Αποδέχεσαι τον τίτλο αυτό;
Καλά τα πήγα. Το να είναι ένας άνθρωπος σέξι δεν λέει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έξυπνοι, επιτυχημένοι και σέξι Δεν λέει κάτι. Το πώς το διαχειρίζεσαι είναι το πιο σημαντικό.

Είχες μιλήσει και για την παρενόχληση που είχες δεχτεί ωε μοντέλο. Ήξερες περιπτώσεις που ενέδωσαν και έκαναν καριέρα;
Στον χώρο της ομορφιάς είναι συνηθισμένο. Οταν υπάρχει ένα όμορφο κορίτσι και ένα όμορφο αγόρι, υπάρχουν και τέτοιου είδους προτάσεις. Ασφαλώς το πρόβλημα δεν υπάρχει μονάχα στον χώρο της μόδας. Σε εμένα είχε συμβεί. Σε συναδέλφους μου έλεγα πως δεν έχει διαφορά αν θα κάνετε καριέρα τώρα ή αύριο, μικρή ή μεγάλη. Η καριέρα χτίζεται με τα όχι και το πιστεύω. Ατομα που συνάντησα και έκαναν κάποιες
υποχωρήσεις τελικά δεν είχαν την πορεία που περίμεναν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved