Ελίνα Μπόμπα- Χριστίνα Μπόμπα: Μοιάζουν σαν... δίδυμες- Αυτές είναι οι φωτό που το επιβεβαιώνουν!
Showbiz

Ελίνα Μπόμπα- Χριστίνα Μπόμπα: Μοιάζουν σαν... δίδυμες- Αυτές είναι οι φωτό που το επιβεβαιώνουν!

Η Ελίνα Μπόμπα και η Χριστίνα Μπόμπα είναι δυο πολύ αγαπημένες αδερφές και εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ κοντά η μια στην άλλη και στα όμορφα και στα δύσκολα!

Πάνω από όλα, οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες και όσο και αν τους χωρίζουν τα χιλιόμετρα, τόσο εκείνες δεν αποχωρίζονται η μια την άλλη. Άλλωστε, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές, από τότε που ήταν μικρές, ήταν πολύ δεμένες και φυσικά τα μοιραζόντουσαν όλα.

Η Χριστίνα και η Ελίνα Μπόμπα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και ακόμα και αν η Ελίνα είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη, οι δυο τους είναι σαν δίδυμες. Οι δυο αγαπημένες αδερφές είναι αρκετά ενεργές στα social media και ανεβάζουν πάρα πολύ συχνά κοινά τους στιγμιότυπα από στιγμές που περνούν μαζί, ενώ παράλληλα δείχνουν να έχουν παρόμοια αισθητική και στυλ.

Οι αδερφές Μπόμπα είναι και οι δυο πάρα πολύ κομψές ενώ και στα χαρακτηριστικά τους, έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Και οι δυο έχουν μακριά καστανά μαλλιά, ενώ τα πρόσωπά τους είναι σχεδόν ίδια. Τα μάτια τους είναι ανοιχτόχρωμα και ακόμα και το χαμόγελό τους φαίνεται να υποδηλώνει ότι μοιάζουν σαν… δυο σταγόνες νερό!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved