Πέτρος Λαγούτης: «Η σκηνοθεσία είναι ένα νέο πεδίο εξερεύνησης που μου αρέσει πολύ»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Η σκηνοθεσία είναι ένα νέο πεδίο εξερεύνησης που μου αρέσει πολύ»

Αφήνει το αποτύπωμά του σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση καθώς με τη μεστή καλλιτεχνική του παρουσία δεν περνά ποτέ απαρατήρητος.

0 Πέτρος Λαγούτης, που έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι», αποκαλύπτει πως κάνει την πρώτη εξερεύνηση στην σκηνοθεσία.

Εκτός από τη σειρά, σκηνοθετείτε με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο την παράσταση «Τέλειοι ξένοι», το καλοστημένο έργο δωματίου που είδαμε στο σινεμά με τον τίτλο «Perfetti Sconosciuti» (Πάολο Τζενοβέζε, 2016), στο θέατρο Αθηνά. Πότε είναι η πρεμιέρα;

«Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Το έργο αυτό έγινε ταινία σε 18 βερσιόν και μιλάει με χιούμορ για πράγματα που μας αφορούν όλους. Μια αντροπαρέα και οι γυναίκες τους δίνουν ραντεβού σε ένα σπίτι για να δειπνήσουν. Οι συνδαιτυμόνες αρχίζουν να λένε για τα μυστικά που κρύβει ο καθένας και θα καταλήξουν σε ένα παιχνίδι που είναι μεν διασκεδαστικό, αλλά και ριψοκίνδυνο. Όλοι αφήνουν τα κινητά τους στο τραπέζι, συμφωνώντας να μοιράζονται εφεξής με τους υπολοίπους οτιδήποτε φτάνει σε αυτά. Αναπόφευκτα τα πράγματα θα πάρουν γρήγορα ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς έρχονται στην επιφάνεια όσα τελούνται εν κρυπτώ. από τις ψυχολογικές αναφάλειες, μέχρι τις κοινωνικές ανομίες και τα ηθικά εγκλήματα. Το χιούμορ και οι αιχμές για εποχή και την απουσία επικοινωνίας καθιστούν το έργο πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον. Όταν είχα δει την ταινία είχα ξετρελαθεί».

Είστε και ωραία θεατρική παρέα.

Τo έργο παίζουν οι Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη ιννακοπούλου, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ιανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Λυδία Σγουράκη κι ο υποφαινόμενος. Τη μετάφραση του έργου την έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη και την παραγωγή ο Θοδωρής Μαροσούλης. Τα σκηνικά έχει φροντίσει ο Νότης Χριστοδούλου, τα φώτα ο Αλέκος Αναστασίου και τα ρούχα η Κέλλυ Σταματοπούλου».

Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετείτε;

«Ναι και είναι ένα νέο πεδίο εξερεύνησης που μου αρέσει πολύ. Ευτυχώς σκηνοθετώ μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, οπότε όταν παίζω είμαι ήσυχος ότι υπάρχουν δύο μάτια που βλέπουν».

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved