Πέτρος Λαγούτης: Θύμα κλοπής ο ηθοποιός - Η έκκλησή στους followers του
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: Θύμα κλοπής ο ηθοποιός - Η έκκλησή στους followers του

Ο Πέτρος Λαγούτης βίωσε μία εμπειρία που κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να ζήσει. Έπεσε θύμα κλοπής και το αποκάλυψε στα social media.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός πηγαίνοντας να πάρει τη μηχανή του διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής αφού εκείνη έλειπε από το σημείο όπου την είχε σταθμεύσει. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μηχανής του στον λογαριασμό στο Instagram με τον αριθμό της πινακίδας και το μοντέλο σε περίπτωση που κάποιος τη δει να επικοινωνήσει μαζί του.

Μάλιστα ο Πέτρος Λαγούτης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως κάποιος είχε επιχειρήσει να του κλέψει το αυτοκίνητο και πως τον έπιασε στα «πράσα».

«Πριν από πολλά χρόνια είχαμε ένα μαγαζί με την Μυρτώ (Αλικάκη) στα Εξάρχεια, ένα καφέ μπαρ. Το κλείνω κατά τις δύο με τρεις το βράδυ και όπως παρκάρω τη μηχανή και σηκώνω το κεφάλι μου βλέπω απέναντι στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο μέσα. Πάω στο αυτοκίνητο και ο τύπος είναι σκυμμένος μέσα στα καλώδια. Το χτυπάω το τζάμι, σηκώνει το κεφάλι ενοχλημένος του τύπου «τι έγινε». Του λέω πως έχει κάνει λάθος αυτοκίνητο, μου λέει «γιατί δικό σου είναι» και του απαντάω ναι».

Και είχε προσθέσει:«Κοιταζόμαστε για δυο δευτερόλεπτα, που φαίνονται αιώνας και μου λέει την μυθική ατάκα… να στο κλειδώσω;».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved