Πέτρος Λαγούτης: «Έχω βρεθεί μπροστά σε περιστατικό λεκτικής βίας, ο σκηνοθέτης ξεφτίλισε συνάδελφο»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Έχω βρεθεί μπροστά σε περιστατικό λεκτικής βίας, ο σκηνοθέτης ξεφτίλισε συνάδελφο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17-01) ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός με τον χειμαρρώδη λόγο του, πήρε θέση σχετικά με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους εκείνους που έχει καταγγελθεί ενώ αποκάλυψε πως έχει υπάρξει μάρτυρας περιστατικού λεκτικής βίας, οπού σκηνοθέτης ξεφτίλισε συνάδελφό του.

«Το θέμα είναι όλο αυτό που έγινε με το κίνημα να μείνει στην ιστορία και στο μέλλονβίας αυτές οι συμπεριφορές να εκλείψουν. Νομίζω ότι τα τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα και τις συνέπειες του #metoo. Εγώ δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο κύριος Φιλιππίδης δυο φορές μου είχε προτείνει συνεργασία αλλά είχε τύχει να έχω κλείσει κάπου άλλου και δεν δουλέψαμε ποτέ μαζί», είπε.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν μαζί τους;

«Αν κάποιος δεν καταδικαστεί επειδή παραθυράκια του νόμου τον γλιτώνουν, όχι δεν θα συνεργαστώ. Αν κάποιος αποδειχτεί πως είναι αθώος και ότι άδικα κατηγορήθηκε για όλα αυτά, φυσικά και θα συνεργαστώ», είπε ενώ αποκάλυψε πως έχει βρεθεί «παρών» σε περιστατικό λεκτικής βίας.

«Ναι, έχω βρεθεί παρών που σκηνοθέτης προκειμένου να γίνει κάτι που πίστευε ότι έπρεπε να γίνει, με λεκτική βία σχεδόν ξεφτίλισε τον συνάδελφο. Τότε δεν αντέδρασε κανείς, τώρα ναι θα αντιδρούσαμε, τουλάχιστον εγώ», είπε.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved