Πέτρος Λαγούτης κατά Παναγιωτόπουλου: «Χυδαίο, άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε…»! (Video)
Media

Πέτρος Λαγούτης κατά Παναγιωτόπουλου: «Χυδαίο, άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε…»! (Video)

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για άγνωστες πτυχές της ζωής του, την καριέρα του, το metoo αλλά και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Αρχικά είπε: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει 5 φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός».

Για την οικογένειά του λέει: «Παντρεύτηκα, και στα 27 μου έγινα μπαμπάς. Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης και ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτούς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα 1 – 2 χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε στον εαυτό του, οι πορείες συγκλείνανε».

Για την εξάρτηση που είχε με τον τζόγο, τόνισε: «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει ‘είσαι 70% εθισμένος’. Είσαι εθισμένος, τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον ‘παλιό Πέτρο’ θα έλεγα πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα».

Και αποκάλυψε: «Θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι. Τον ‘εκατομμυριούχο’ θα ήθελα να κάνω».

Σχετικά με το #Metoo αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πρόσθεσε:

«Για το #Metoo τι σημαίνει το ‘γιατί τώρα;’. Η Σοφία Παυλίδου το είχε πει και δεν την άκουσε κανείς. Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Λαγούτης: «Αυτό το λίγο σκοτεινό, το "αλήτικο", συνήθως γοητεύει»

Ξέσπασε ο Λαγούτης: «Μην την πέφτουμε στο θέατρο που είχε το φως να καθαρίσει τη βρωμιά»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα για δύο ροζ βίντεο και καταγγελίες από δύο ακόμα γυναίκες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved