Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ο έρωτας είναι ζωογόνος»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ο έρωτας είναι ζωογόνος»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, που «χτυπά» φέτος τηλεοπτικά με τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και θεατρικά με τον «Ζορμπά», μίλησε για τους ρόλους της, για την ψυχολογική βία που υπέστη σε μια παράσταση, αλλά και για την ομοιότητα με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη.

Με τη μητέρα της Λίλα Καφαντάρη, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν, βρίσκεται ήδη στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μάτια που ηλεκτρίζουν, η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει τη χαρά της για τη συμμετοχή της τόσο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» όσο και στην παράσταση «Ζορμπάς».

Δηλώνει ελεύθερη και ωραία στην προσωπική της ζωή και δεν διστάζει να μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που έπεσε θύμα ψυχολογικής βίας επί σκηνής. Αν και όλοι τής λένε ότι μοιάζει πολύ με τη μητέρα της εκείνη θεωρεί ότι είναι κράμα και των δύο γονιών της. «Μένω μόνη μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ δεμένες. Τον πατέρα μου τον έχω χάσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου και τις μοιράζομαι εκ των υστέρων, γιατί είναι προσωπικός ο δρόμος που έχω πάρει. Βέβαια, όταν ανακοινώνω τις αποφάσεις μου, ζητώ στήριξη», λέει η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος «χτυπά» διπλά σε τηλεόραση και θέατρο.

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα στον Alpha με το πολυαναμενόμενο σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ στις 19 Οκτωβρίου ανέβηκε στη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου για τον Ζορμπά, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Προσωπική πορεία

Η ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα κατά της βίας που μαστίζει την εποχή: «Σε κάθε γυναίκα και σε κάθε άνθρωπο που βιώνει βία και εκμετάλλευση θα ήθελα να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο να διεκδικήσει τη ζωή του όπως θέλει να τη ζει και να τινάξει από πάνω του οποιονδήποτε τέτοιο ζυγό... Έχω υποστεί ψυχολογική βία κατά τη διάρκεια-μιας παράστασης δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα, αλλά πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εκ των υστέρων, αν μου συνέβαινε τώρα, δεν θα είχα υπομείνει την κατάσταση και θα είχα φύγει». Ως καρπός του έρωτα δύο καταξιωμένων ηθοποιών, της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, η Ηλιάνα προτίμησε να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα. «Οι γονείς μου είχαν ζήσει σε μια εποχή που αυτό που λέμε ψυχολογική βία δεν ήταν τόσο έντονη, ήταν πιο καθαρές οι δυναμικές μέσα στη δουλειά. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η τοξικότητα αναπτύχθηκε πολύ την τελευταία 20ετία, οπότε δεν μπορούσαν να με συμβουλέψουν τι πρέπει να κάνω. Ήταν ένας πόλεμος νεύρων και όλοι οι συνάδελφοί μου ήταν στην ίδια συνθήκη».

Ανάμεσα στις πρόβες και τα γυρίσματα υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή; «Αυτό το διάστημα είμαι πολύ δοσμένη στο κομμάτι της δουλειάς μου», απαντά. «Ο έρωτας παίζει κομβικό ρόλο στη ζωή μου, μου δίνει κίνητρο για εξέλιξη, είναι μια ζωογόνος κατάσταση. Όμως ειδικά αυτό το διάστημα, προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου».

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved