Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η συνεργασία με τον Μπισμπίκη στο "Αυτή η νύχτα μένει" και η προσωπική της ζωή

Gossip-tv Team

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη σειρά, που συμμετέχει, «Αυτή η νύχτα μένει», τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται.»!

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Και κατέληξε λέγοντας η Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με φλερτάρουν διακριτικά μέσω social. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Κάνω γυμναστική και προσέχω τα μαλλιά μου. Επιθυμώ εδώ και χρόνια να κάνω παιδί. Δεν έχει υπάρξει ο άνθρωπος που θα με εμπνεύσει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved