Γωγώ Μπρέμπου: «Με κοίταξε, με αγκάλιασε και μου είπε: ''Νόμιζα ότι δεν είστε αληθινή!''»
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: «Με κοίταξε, με αγκάλιασε και μου είπε: ''Νόμιζα ότι δεν είστε αληθινή!''»

Η Γωγώ Μπρέμπου που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών, μιλάει για μία απίθανη εμπειρία που είχε με έναν μικρό θαυμαστή της ενώ αποκαλύπτει τι είναι αυτό που της φτιάχνει τη διάθεση αλλά και όσα τη στενοχωρούν!

Πώς είναι αλήθεια ως άνθρωπος η ηθοποιός όταν σβήνουν τα φώτα και τι δεν μπορούμε να φανταστούμε για εκείνη; Η ίδια αποκαλύπτεται σε μία συνέντευξη... χείμαρρο!

Η κ. Μπρέμπου πώς είναι όταν σβήνουν τα φώτα της τηλεόρασης και του θεάτρου;

Όταν ανάβουν τα φώτα, της τηλεόρασης και του θεάτρου, δείχνω τη δουλειά μου. Οπότε, όταν σβήνουν, είμαι απλά ένας άνθρωπος που έκανε τη δουλειά του.

Τι σας αποφορτίζει;

Να έχω γύρω μου ανθρώπους με χιούμορ που με κάνουν να γελάω με τις αναποδιές που είναι τόσο συχνές στις ζωές όλων μας. Και οι φίλοι μου. Κι ένας καλός ύπνος.

Τι δεν... μπορούμε να φανταστούμε για εσάς; (γέλια)

Ότι πίνω πολλούς καφέδες, καπνίζω δυστυχώς πολλά τσιγάρα και ξενυχτάω. Χωρίς λόγο. Κι όλα τα παραπάνω μου αρέσουν.

Ποιο σχόλιο που σας έχει κάνει κάποιος θαυμαστής-θεατής κρατάτε ακόμα;

Σε μια παιδική παράσταση, «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, μετά το τέλος της παράστασης, ξεβαφόμασταν στο καμαρίνι και ένα παιδάκι, τριών-τεσσάρων ετών, μπήκε μέσα με τη μαμά του. Το παιδάκι τρύπωσε στην αγκαλιά μου, με κοίταξε, με αγκάλιασε και μου είπε: «Νόμιζα ότι δεν είστε αληθινή!»

Η σχέση σας με το κοινό;

Όσο ωραία παρέα, όσες ωραίες στιγμές μού έχουν χαρίσει, όταν ήμουν εγώ θεατής, ηθοποιοί και καλλιτέχνες της σκηνής, εύχομαι να χαρίζω κι εγώ.

Πώς ατενίζετε το μέλλον; Τι ονειρεύεστε και τι απεύχεστε;

Ονειρεύομαι ωραίες συνεργασίες, ωραίες στιγμές στη σκηνή. Κι ένα πλαίσιο στο οποίο αυτό θα μπορεί να υπάρξει. Απεύχομαι χιλιάδες πράγματα που δεν χωράνε σε μία συνέντευξη (γέλια).

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

Αυτή τη στιγμή με απασχολούν τα γυρίσματα του «Παραδείσου των Κυριών». Βλέπετε είναι μια σειρά που παίζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και έχει αρκετό φόρτο εργασίας!

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved