Βασάλος - Βαλαβάνη: Καρέ καρέ η βραδινή έξοδος μετά τις φήμες χωρισμού
Showbiz

Βασάλος - Βαλαβάνη: Καρέ καρέ η βραδινή έξοδος μετά τις φήμες χωρισμού

Ποιος χωρισμός; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν χθες, 18 Οκτωβρίου κοινή έξοδο και φωτογραφήθηκαν βάζοντας τέλος στις όποιες φήμες που υπήρχαν περί χωρισμού!

Να σας θυμίσουμε ότι οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί.

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το "Asia Express" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να "φουντώνουν" όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων στην Αθήνα.

Το ζευγάρι με αυτή τη δημόσια κοινή εμφάνιση στο πάρτι γενεθλίων της Σόφης Πασχάλη βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού!

Άλλωστε, οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν τα δυνατότερα συστατικά για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις.

Ο Κωνσταντίνος και η Ευρυδίκη πόζαραν για πρώτη φορά μαζί μετά από καιρό στον φωτογράφο και έδωσαν ένα τέλος στις φήμες χωρισμού.

Δείτε καρέ καρέ την έξοδο του ζευγαριού!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved