Ο Γιώργος Αρσενάκος στο gossip-tv:«Η ζωή μου δεν ήταν με ροδοπέταλα, έφαγα ''σφαλιάρες''»
Showbiz

Ο Γιώργος Αρσενάκος στο gossip-tv:«Η ζωή μου δεν ήταν με ροδοπέταλα, έφαγα ''σφαλιάρες''»

Ο Γιώργος Αρσενάκος διαθέτει πληθωρική προσωπικότητα, ευθύ λόγο και είναι γεμάτος όνειρα και ιδέες! 

Ο ίδιος είναι από τους πιο ωραίους τύπους που έχω γνωρίσει, καθώς, παρότι διαθέτει ένα "επιβλητικό" ταμπεραμέντο, είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας με πολλές ευαισθησίες.

Ο game changer της μουσικής βιομηχανίας με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, «Ένα θέλω μπορεί», μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε μία συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον και αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την δημιουργία της Panik, για τις δυσκολίες που πέρασε στην ζωή του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει μόνο σε εμάς, ένα ''θέλω'' που επιθυμεί να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Στέκομαι μπροστά σας και αναρωτιέμαι ποιος είναι πραγματικά ο ''επιβλητικός'' Γιώργος Αρσενάκος;

Δεν είμαι τόσο επιβλητικός, όσο θεωρούν ότι είμαι. Είμαι αυστηρός στο να γίνεται σωστά η δουλειά μου αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ απλός που όλα αυτά που φτιάξαμε δημιουργούν αυτήν την εικόνα. Εγώ δεν το καταλαβαίνω, νιώθω ότι είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει σε μια επιχείρηση, η οποία πάει πολύ καλά, οι καλλιτέχνες πάνε πολύ καλά, Δεν είμαι απρόσιτος, αν το δείχνω αυτό, είναι κακό σημάδι προς τον έξω κόσμο αλλά δεν είμαι ούτε δύστροπος, ούτε δύσκολος και δεν το θέλω αυτό γιατί οι άνθρωποι που έχουν ταλέντο και πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να επικοινωνήσουν με μια εταιρεία να το κάνουν γιατί έτσι βρίσκουμε και νέους καλλιτέχνες. Δεν θέλω να φοβούνται.

Πως αποφασίσατε να γράψετε αυτό το βιβλίο; Είχατε κάποιο κίνητρο;

Δεν το αποφάσισα εγώ, ήρθαν από τον εκδοτικό όμιλο και μου είπαν ότι άκουσαν για την ζωή μου και την πορεία μου και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσα να επηρεάσω και να προτρέψω τον κόσμο, οπότε ο σκοπός και ο βασικός στόχος ο δικός μου είναι πως αν μπορώ να επηρεάσω έστω κι έναν άνθρωπο να δει την ζωή του με άλλη ματιά, να κυνηγήσει τα θέλω του και σηκωθεί από τον καναπέ ώστε να διεκδικήσει την ζωή του, είναι μεγάλη χαρά για μένα.

Ένα πρωί στα 30 σας, μείνατε άνεργος. Πώς νιώσατε εκείνη την στιγμή;

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν το περίμενα. Είχα φτιάξει την ζωή μου, έκανα το επάγγελμα που μου άρεσε για 5 χρόνια, εξελισσόμουν, οπότε εκείνη την περίοδο ήμουν χαρούμενος. Όταν όμως άλλαξε η διοίκηση και θα έπρεπε να αλλάξει όλη η ομάδα ήρθε και η σειρά η δική μου, συνεπώς, όταν μου το ανακοίνωσαν τα έχασα, στεναχωρήθηκα, έκατσα σε μια στάση λεωφορείου γιατί μου είχαν πάρει και το αυτοκίνητο, καθώς άνηκε στην εταιρεία και πήρα τηλέφωνο την μητέρα μου να έρθει να με μαζέψει.

Ήμουν σε σοκ
Την ώρα που ήσασταν στην στάση του λεωφορείου τι σκεφτόσασταν;

Ήμουν σε σοκ, γιατί ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα, δεν είσαι 20 χρονών, είσαι 30, οπότε το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το τι θα κάνω από εδώ και πέρα, ότι πρέπει να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω και αυτό έκανα. Για καλή μου τύχη, μάλιστα βρέθηκε στον δρόμο ένας άνθρωπος, ο Πάρης Κασιδόκωστας και μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Όταν μου το πρότεινε δεν περίμενα να πω το ναι, για αυτό και δεν το έκανα αμέσως, του απάντησα ‘’Πάρη μου δεν είμαι ικανός εγώ για κάτι τέτοιο, δεν το ξέρω αυτό το πράγμα’’ και μου είπε να το δοκιμάσουμε.

Αυτή ίσως ήταν και η στιγμή που πήρατε την απόφαση να κυνηγήσετε το όνειρό σας και να το πραγματοποιήσετε και με το παραπάνω;

Η στιγμή που το αποφάσισα ήταν εφόσον είχα βρει δουλειά και είχα εξασφαλίσει κάτι σίγουρο για εμένα και την οικογένειά μου. Τότε είπα ναι πάμε να το δοκιμάσουμε και η αλήθεια είναι πως μας βγήκε.

Μέσα στο βιβλίο αναφέρεται ότι εκτεθήκατε σε ανθρώπους και συμπεριφορές. Είχατε υποστεί κάποιο είδους κακοποιητικής συμπεριφοράς;

Όχι γιατί δεν το επέτρεπα. Όριζα τα όρια μου, κρατούσα τις αποστάσεις και ήμουν και τυχερός αν μπορούμε να το πούμε κι έτσι, γιατί όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό αυτά συμβαίνουν στους εργασιακούς χώρους.

Τι άλλες δυσκολίες περάσατε για να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή;

Είχα τις δυσκολίες της αμφισβήτησης, ότι δηλαδή δεν μπορώ να τα καταφέρω και πως δεν είμαστε όλοι για όλα. Φυσικά είμαστε όλοι για όλα και ότι θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε. Με στεναχωρούσαν αλλά με πείσμωναν κιόλας.

Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε;

Όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ. Δεν αφήνω στους άλλους να καθορίσουν το τι θα κάνω εγώ και δεν το λέω τώρα, πάντα το έκανα αυτό.

Μπορείτε να μας πείτε μερικές αρχές της ζωής σας και της επιτυχίας σας;

Η πιο σημαντική αρχή είναι να ξεκινάς αυτό που έχεις ονειρευτεί. Να μην περιμένεις να γίνουν ιδανικές οι συνθήκες για να ξεκινήσεις, κάνε το και η ζωή θα στο φέρει, βγες έξω, κυνήγησε το, δούλεψε για αυτό και η ζωή θα στο φέρει πίσω. Να έχεις αυτογνωσία.

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια, ποιο είναι το επόμενο βήμα της Panik;

Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσουμε μια καινούργια δεκαετία, η οποία στο τέλος της να μας βρει το ίδιο τοποθετημένους όπως είμαστε στη μουσική αλλά να είμαστε και ταυτόχρονα και στις άλλες τέχνες, όπως ο κινηματογράφος, το θέατρο, η τηλεόραση, και αυτό γιατί θέλουμε να στηρίξουμε και αυτούς τους κλάδους.

Τα προσωπικά σας θέλω σε τι βαθμό τα έχετε υλοποιήσει;

Είναι σε δεύτερη μοίρα. Μπροστά είναι η επιτυχία γιατί αυτό με γεμίζει, νιώθω ότι σε αυτή τη ζωή ήρθα για να κάνω αυτό, να δοθώ στους καλλιτέχνες. Προφανώς και υπάρχει προσωπική ζωή αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου.

Υπάρχει κάποιο θέλω σας που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;

Πάρα πολλά.

Όπως;

Να στο πω; Ένα θέλω που δεν έχει γίνει, είναι να κάνουμε μια ταινία. Ένα ακόμα είναι να εξάγουμε ακόμα περισσότερο την μουσική την οποία φτιάχνουμε, όπως με την Ελένη Φουρέιρα το 2018, να το κάνουμε δηλαδή και με άλλους καλλιτέχνες. Η ελληνική μουσική και οι Έλληνες καλλιτέχνες αξίζουν να τους ακούσει όλος ο κόσμος. Θα το κάνουμε αλλά ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο.

Στο βιβλίο υπάρχουν και λόγια καλλιτεχνών πολύ εγκωσμικά για εσάς. Πώς διαχωρίζεται την επαγγελματική από την προσωπική σχέση με τους καλλιτέχνες;

Κρατάω τις αποστάσεις μου. Δεν ξεπερνάω τα όρια, ακόμα και με έναν άνθρωπο που μπορεί να δουλεύω 10-15 χρόνια, κρατάω την σωστή απόσταση έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν θέματα και προβλήματα. Έχω δημιουργήσει φιλίες αλλά δεν είναι τα «κολλητιλίκα» που λέμε.

Τι συμβουλεύετε τον κόσμο με βάση την δική σας ζωή;

Θεωρώ ότι πρέπει να διεκδικούμε αυτά που θέλουμε, να μην τα αφήνουμε για μετά. Την κατάλληλη ευκαιρία εσύ την βρίσκεις και εσύ την φτιάχνεις οπότε να κόψουμε τα ''βαρίδια'' και να αφήσουμε το αερόστατό μας να ανέβει ψηλά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved