Το gossip-tv στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρσενάκου - Η Βίσση και η Διδασκάλου αποθεώθηκαν
Showbiz

Το gossip-tv στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρσενάκου - Η Βίσση και η Διδασκάλου αποθεώθηκαν

Ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO της Panik Records παρουσίασε χθες (18/10) στην καρδιά της Αθήνας το βιβλίο του «Ένα θέλω μπορεί», έχοντας στο πλευρό του φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα του πρόσωπα.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί», δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager.Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Πλήθος από επωνύμους βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους Γιώργο Αρσενάκο και να τον στηρίξουν σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και της δισκογραφικής εταιρείας Panik. Ανάμεσά τους ήταν η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Josephine, Θοδωρής Φέρρης, Δήμος Αναστασιάδης, Κατερίνα Διδασκάλου κ.α

Μάλιστα, η Άννα Βίσση και η Κατερίνα Διδασκάλου κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, καθώς ήταν χαμογελαστές, συνομιλούσαν με τον κόσμο και δεν δίστασαν να ποζάρουν με τα υπέροχα outfits που είχαν επιλέξει για την βραδιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved