Media

Εξομολογητικός ο Αρσενάκος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν 30 χρονών χωρίς δουλειά...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αρσενάκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή του, την καριέρα του, αλλά και το νέο του βιβλίο, που μόλις και επίσημα κυκλοφόρησε!

Ο ίδιος, μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, αποφάσισε να ξεκινήσει από την αρχή και έτσι σημείωσε και μεγάλη επιτυχία, με την δισκογραφική του εταιρία.

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και υπήρξε άκρως αποκαλυτπικός σχετικά με το βιβλίο του "Ένα θέλω μπορεί", το οποίο και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Ο CEO της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records έκανε λόγο για το πως αποφάσισε να δημιουργήσει την συγκεκριμένη δικογραφική εταιρία με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ενώ αποκάλυψε πως η καραντίνα τον οδήγησε στο να γράψει το βιβλίο του.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε χαρακτηριστικά: "H καραντίνα με οδήγησε στο να γράψω το βιβλίο, γιατί μέσα στην καραντίνα κάναμε ένα διάλειμμα, οι ρυθμοί έπεσαν οπότε εκεί σκέφτηκα τι έκανα τα τελευταία 20 χρόνια και είπα να κάνω έναν αναλογισμό και έτσι προέκυψε το βιβλίο.

Η καριέρα μου ξεκίνησε όταν με απέλυσαν από την εταιρεία όπου δούλευα. Αυτές οι απολύσεις όμως είναι υπέροχες, τους ευχαριστώ πολύ, αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος την ώρα που με απέλυσαν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου και σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν αφήσει μόνο σου.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν 30 χρονών, έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρω τι θα κάνω. Δεν είναι θέμα υγείας όμως, οπότε το ξεπερνάς και η ζωή στα φέρνει όπως σου αξίζει και όπως τα ξεκινάς»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved