Demy: «Η δουλειά μου με άλλαξε από έναν πολύ εξωστρεφή άνθρωπο σε έναν αρκετά εσωστρεφή»
Showbiz

Demy: «Η δουλειά μου με άλλαξε από έναν πολύ εξωστρεφή άνθρωπο σε έναν αρκετά εσωστρεφή»

Η Demy είναι μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, θετικότητα και διάθεση για δημιουργία. Έτσι μας έχει συνηθίσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια και μας έβαλε στον κόσμο της ξεδιπλώνοντας τον τρόπο σκέψης της και κάνοντας ουσιαστικές παραδοχές που εμπνέουν.

  • Είσαι σε μια δημιουργική φάση ή οι «φήμες λένε»;

Καλά τα λένε οι φήμες! Είμαι όντως στη φάση δημιουργίας νέων τραγουδιών αλλά και προετοιμασίας για τις χειμερινές μου εμφανίσεις. Ετοιμάζουμε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα και ένα πολύ ωραίο υλικό στο στούντιο.

  • Πώς αισθάνεσαι κάθε φορά που παρουσιάζεις κάτι καινούριο στο κοινό;

Το νέο μου τραγούδι, με τίτλο «Φήμες λένε», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Σε καθετί καινούριο υπάρχει το ίδιο άγχος, η αγωνία να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και έχουμε οραματιστεί. Αυτό δεν αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου. Την ημέρα της κυκλοφορίας, έχω πάντα αυτό που λέμε «πεταλούδες στο στομάχι» και, όταν παίζεται για πρώτη φορά ένα καινούριο μου τραγούδι στο ραδιόφωνο, γουρλώνω τα μάτια, σταματώ ό,τι κάνω και το ακούω με ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό, όπως και την πρώτη φορά που συνέβη, πριν από δέκα χρόνια.

  • Έχεις την αγωνία της επιτυχίας;

Έχω την αγωνία του να αρέσει στον κόσμο που απευθύνομαι, να αγαπήσει τη μουσική και να τραγουδήσει τους στίχους, να συνδυάσει το κομμάτι με ωραίες προσκοπικές του στιγμές. Αυτό για μένα είναι επιτυχία.

  • Είσαι στο χώρο της μουσικής για δέκα και πλέον χρόνια. Το απολαμβάνεις όπως και στην αρχή;

Το απολαμβάνω με διαφορετικό τρόπο. Στην αρχή έχεις μια άγνοια κινδύνου, όλα είναι καινούρια και νιώθεις τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς σε πολλά πράγματα. Αυτό φεύγει με τον καιρό, αλλά μαθαίνεις να Κάνεις καλύτερες, πιο ουσιαστικές επιλογές και να βρίσκεις την ισορροπία που τελικά θα σε βοηθήσει να το απολαμβάνεις πιο πολύ.

  • Κάνεις μια απαιτητική δουλειά, με έκθεση, προβολή και κριτική. Ποιοι είναι οι μηχανισμοί σου για να το διαχειρίζεσαι;

Ίσως η εσωστρέφεια που έχω αποκτήσει. Η δουλειά μου με άλλαξε από έναν πολύ εξωστρεφή άνθρωπο σε έναν αρκετά εσωστρεφή. Ενδεχομένως αυτό να είναι ένας μηχανισμός διαχείρισης. Έχω έναν πολύ στενό κύκλο, ζητώ συμβουλές από τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα έχω μάθει να παίρνω το χρόνο μου και να ακούω το ένστικτό μου. Διαβάζω, αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και στο σώμα μου και κάνω ψυχοθεραπεία. Όλα αυτά με βοηθούν στο προσωπικό μου ταξίδι και στη διαχείριση της καθημερινότητάς μου.

  • Είπες ποτέ «σταματώ και γίνομαι δικηγόρος ή κάτι άλλο»;

Αρκετά συχνά, τις ημέρες που για κάποιο λόγο αγχώνομαι περισσότερο, πριν ανέβω στη σκηνή, περνά από το μυαλό μου η με υπερηφάνεια, είπε η , είπε η Demy στο Hello.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved