Το σπίτι της Demy θυμίζει κάτι από σύγχρονο παλάτι - Το τεράστιο σαλόνι και ο καταπράσινος κήπος
Showbiz

Το σπίτι της Demy θυμίζει κάτι από σύγχρονο παλάτι - Το τεράστιο σαλόνι και ο καταπράσινος κήπος

Η Demy είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και μας έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια.

Η τραγουδίστρια έκλεισε 10 χρόνια στη δισκογραφία και συνεχίζει το ίδιο δυναμικά, με τους θαυμαστές της να την ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Η Demy από την πρώτη στιγμή της πορείας της είχε αποφασίσει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς με την προσωπική της ζωή αλλά με την φωνή της. Ωστόσο, η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις είχε μιλήσει για τον σύντροφό της αλλά και την συγκατοίκησή τους.

«Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζει και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο. Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι του βγαίνει, ό,τι τον εκφράζει και τον κάνει ευτυχισμένο”, είχε δηλώσει στη Real News.

Και είχε προσθέσει:«Σιγά σιγά μαθαίνω κάποια βασικά στο μαγείρεμα, ώστε να τρέφομαι υγιεινά και με σπιτικό φαγητό. Στο σπίτι γενικά μου αρέσει να αναλαμβάνω οτιδήποτε έχει σχέση με την οργάνωση».

Η Demy μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι της με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Το σπίτι της Demy διαθέτει άνετους χώρους, έναν τεράστιο κήπο και πισίνα. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια εκεί έχει και μία μεγάλη συλλογή από μουσικά όργανα.

Δείτε το σπίτι της στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved