Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα βίντεο από τις ετοιμασίες για τη βάφτιση των διδύμων- Η κούκλα μανούλα!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα βίντεο από τις ετοιμασίες για τη βάφτιση των διδύμων- Η κούκλα μανούλα!

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Xριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και σε λίγες ώρες από τώρα, οι δίδυμες κορούλες τους θα βαπτιστούν και θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα αντίστοιχα. 

To ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή, πριν από ένα χρόνο, που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κορούλες τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν στιγμή μακριά τους, μιας και με την γέννησή τους, το όνειρο για μια μεγάλη οικογένεια πραγματοποιήθηκε.

Σήμερα, Σάββατο 17 Αυγούστου, οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα θα βαπτιστούν σε μια λαμπερή τελευτή που θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο, με τους δυο γονείς να ετοιμάζουν το συγκεκριμένο γεγονός στο νησί των Ανέμων τους τελευταίους μήνες, μιας και ήδη από την αρχή του καλοκαιριού είχαν νοικιάσει σπίτι, με σκοπό να τα οργανώσουν όλα τέλεια, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η υπέροχη μέρα έφτασε και η αλήθεια είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι, η Χριστίνα Μπόμπα, με όλες τις υπόλοιπες φίλες της, που μερικές από αυτές θα βαφτίσουν και τις μικρές της, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την βάφτιση, μιας και αυτό που ήθελαν ήταν να είναι όσο πιο όμορφες γίνεται. Όπως είδαμε και από τα πρώτα βίντεο που δημοσίευσε η γλυκιά μανούλα, Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είναι πανέμορφη με ένα απαλό και παράλληλα λαμπερό μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα, στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει ένα χτένισμα με κυματισμούς, που είναι και η απόλυτη τάση για αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και χαρίζει απλότητα και φυσικά στυλ!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved