Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: «Δίνουν μάχη» για να μπουν οι δίδυμες στο αμάξι- Έπαιξαν κυνηγητό στην αυλή!

Gossip-tv Team

Η Xριστίνα Μπόμπα  και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται και πάλι στη Μύκονο και οι στιγμές μαζί με τις κορούλες τους είναι απολαυστικές και κάποιες από αυτές τις απαθανάτισαν σε βίντεο!

Σε λίγες μόνο μέρες, θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση των διδύμων στο νησί των Ανέμων και οι δυο γονείς βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκεί για να επιβλέπουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες!

Πριν από λίγη ώρα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα στη Μύκονο και φυσικά μαζί τους θα είχαν την καλύτερη παρέα, την μικρή Αριάνα και Φιλίππα. Μόλις ήρθε η ώρα να φύγει η οικογένεια για την βόλτα τους, οι δυο γονείς θέλησαν να βάλουν τα κορίτσια τους στο αμάξι, με τις μικρούλες να μην θέλουν και πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι, κρατώντας στα χεράκια τους τα παιχνίδια τους, ξεκίνησαν να παίζουν κυνηγητό για να μην μπουν στο αυτοκίνητο!

Οι μικρές, όσο μεγαλώνουν γίνονται όλο και πιο χαριτωμένες και το βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα σε stories ήταν απολαυστικό, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ρωτάει τις μικρές: "Ποια θα έρθει μαζί μου στο αμάξι;" και οι δίδυμες του απαντούν: "Μπα!".

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved