Μπόμπα- Τανιμανίδης: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση των δίδυμων στη Μύκονο!
Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση των δίδυμων στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν περετωδώς την βάπτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο ημέρες στη Μύκονο. 

Οι δυο νέοι γονείς είναι πολύ ευτυχισμένοι και από την στιγμή που γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα τους, μιας και τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν 4 χρόνια παντρεμένοι. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταία χρόνο, μιας και μετά τη γέννηση της Αριάνας και της Φιλίππας, κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα από τα μεγαλεπίβολα όνειρά τους και να γίνουν γονείς. Η οικογένεια, όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, μιας και αυτό που ήθελαν να κάνουν ήταν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την βάπτιση των διδύμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί σε λίγες μόνο μέρες, με πολλούς καλεσμένους celebrities.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και οι δυο γονείς ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα κοριτσάκια τους και να γιορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους φίλους το γεγονός. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν και ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους και πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία και πέρασαν υπέροχα, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα και μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved