Χριστίνα Μπόμπα: Ξανά στη Μύκονο, λίγες μέρες πριν από την βάφτιση- Η νέα no make up selfie της!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Ξανά στη Μύκονο, λίγες μέρες πριν από την βάφτιση- Η νέα no make up selfie της!

H Xριστίνα Μπόμπα βρίσκεται και πάλι, με την οικογένειά της στη Μύκονο, μιας και σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση των διδύμων και η ίδια θέλει να βρίσκεται εκεί, για να επιβλέπει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι από την στιγμή που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, η Αριάνα και η Φιλίππα, δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν απο κοντά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται τις τελευταίες ώρες και πάλι στο νησί των Ανέμων, μιας και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στο νησί η βάπτιση της μικρής Αριάνας και της Φιλίππας. Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με τις μικρούλες να παίζουν κρυφτό μέσα στο καράβι και είδαμε το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι μικρούλες, αλλά και το πόσο όμορφες είναι!

Πριν από λίγες ώρες, η γλυκιά μανούλα, ενώ έβαλε τις μικρές για ύπνο, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και να ρίξει μια βουτιά στην πισίνα του σπιτιού τους ενώ έβγαλε και μια υπέροχη σέλφι, που ξεκάθαρα φαίνεται το μαυρισμένο δέρμα της, ενώ το πρόσωπό της δείνχει υπέροχο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved