Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της παίζουν κρυφτό μέσα στο πλοίο – Δες το πιο τρυφερό βίντεο

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε με πλοίο με τις δίδυμες κόρες της και μας έδειξε τι κάνουν μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους!

Σε λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα βαφτίσουν τις δίδυμες κόρες τους στην Μύκονο και σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου ταξίδεψαν για το νησί!

Οι κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα δεν σταμάτησαν στην εν πλω διαδρομή να παίζουν… Έτρεχαν, έπαιζαν κρυφτό και η μαμά τους έτρεχε συνεχώς από πίσω τους… και η μαμά τους απαθανάτισε υπέροχα στιγμιότυπα τα οποία και δημοσίευσε στο instagram της!

Όλα είναι πλέον έτοιμα και οι δυο γονείς ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα κοριτσάκια τους και να γιορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους φίλους το γεγονός.

Η Φιλίππα και η Αριάνα λοιπόν θα βαπτιστούν στις 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο και όπως αναφέρει το ευρηματικό προσκλητήριο που είχε και φωτογραφία των διδύμων, το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου στις 6 το απόγευμα.

Η μικρή Φιλίππα θα έχει για νονούς τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη ενώ η αδελφούλα της, η Αριάνα θα βαπτιστεί από την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Sant Anna, έναν χώρο που αποτελεί hot spot διασκέδασης στο νησί.

Δείτε παραπάνω τι κάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα πανέμορφα κορίτσια του Σάκη Τανιμανίδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved