Λουκία Παπαδάκη: «Ταΐστε ένα μωρό ανά τρεις ώρες, να σας πω αν προλαβαίνετε να βυθιστείτε σε θλίψη»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Ταΐστε ένα μωρό ανά τρεις ώρες, να σας πω αν προλαβαίνετε να βυθιστείτε σε θλίψη»

Αναμφίβολα, η Λουκία Παπαδάκη είναι μια γυναίκα που θέλει πάντα να δίνει και όχι να παίρνει, καθώς στο δόσιμο εντοπίζει τη μαγεία της ζωής.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως ποτέ της δεν επέτρεψε στην δόξα και την επιτυχία να αλλοιώσουν ούτε στο ελάχιστο την αγνή ψυχή της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, για τον χαμό της μητέρας της αλλά και για τις δυσκολίες στιγμές που ξεπέρασε.

Μεγαλώσατε τον γιο σας μόνη σας, καθώς λίγο μετά τη γέννησή του πήρατε διαζύγιο, πώς ξεπεράσατε τις δύσκολες στιγμές;

Είχα την απόλυτη αποστολή να μεγαλώσω έναν άλλον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κάποια συνταγή.

Εκείνη την περίοδο, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα σας. Αυτό ήταν ένα μεγάλο χαστούκι;

Δεν είναι καθόλου χαστούκι. Μια ζωή έφυγε και μια ζωή ήρθε. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Πώς καταφέρατε να μην βυθιστείτε στη θλίψη σας;

Δοκιμάστε να ταΐσετε ένα μωρό ανά τρεις ώρες, να σας πω αν προλαβαίνετε να βυθιστείτε σε θλίψη. Υπήρχε ένα καινούργιο πλάσμα, το οποίο εγώ η ίδια είχα φέρει στη ζωή με απόλυτη ευθύνη και επιλογή, το οποίο περίμενε από εμένα να φάει. Όλα τα άλλα είχαν τελειώσει. Δεν ήταν 15 χρονών να του πάρεις μια τυρόπιτα και να πεις είναι οκ. Εξαρτιόταν πλήρως από μένα: Αν δεν έτρωγε, απλά δεν θα υπήρχε.

Υπήρξε στιγμή στη ζωή σας που χρειάστηκε να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου ή κάνατε μόνη σας μια εσωτερική αναζήτηση;

Από πολύ μικρή ήμουν σε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως είναι η φύση μου τέτοια, γιατί είμαι πάρα πολύ αναλυτική και ψακτική. Μάλλον αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου λειτουργούσε πάντα σαν εσωτερική αναζήτηση και λύση προβλημάτων. Λειτουργώ με τον μετροπόντικά μου που σκάβει στην ψυχή μου και βγαίνει στο φως. Έχω μια περιέργεια που με οδηγεί στο να ψάξω και να βρω τις απαντήσεις.

Τώρα που ο γιος σας μεγάλωσε, φαντάζεστε τον εαυτό σας γιαγιά;

Όχι, γιατί ο γιος μου είναι πάρα πολύ νέος, είναι 24 ετών, παίρνει τα πτυχία του και μετά θα ξεκινήσει τα μεταπτυχιακά του.

Παίρνετε θέση στην προσωπική του ζωή;

Ούτε καν

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved