H Παπαδάκη δίνει spoiler για Μαύρο Ρόδο: «Θα δείτε πράγματα που δεν είναι με την πρώτη ματιά φανερά»
Media

H Παπαδάκη δίνει spoiler για Μαύρο Ρόδο: «Θα δείτε πράγματα που δεν είναι με την πρώτη ματιά φανερά»

Η Λουκία Παπαδάκη, ακόμα μία χρονιά, ανήκει στο δυναμικό του MEGA, πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο».

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο περιοδικό Mytv για την ανταπόκριση που έχει η σειρά και εξήγησε τι τη γοητεύει στην Κύρα που υποδύεται.

Φέτος, πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Ποιοι λόγοι κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει μέσα στην υπερπληθώρα προτάσεων;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει υπερπληθώρα προτάσεων, αλλά καλά κάνει και υπάρχει. Εμείς ζούμε από αυτή τη δουλειά και πρέπει να εμφανίζονται νέα πρόσωπα, συγγραφείς, σκηνοθέτες, θέματα. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο. Από εκεί και πέρα, η τελική επιλογή είναι του τηλεθεατή, θα δει, θα τσεκάρει και θα διαλέξει αυτές τις δύο, τρεις, πέντε σειρές. Ανάλογα πόσες αντέχει. (Γελάει.) Εμάς μας χαροποιεί που το «Μαύρο ρόδο» είναι στις πρώτες επιλογές. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη, περίπλοκη και ενδιαφέρουσα σειρά, με παράλληλους κόσμους και με ένα πολύ καλό καστ παλαιότερων και νεότερων ηθοποιών. Είναι ιδιαίτερα ευτυχές ότι έχει αυτή την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, σε σημείο... εμμονής.

Τι σας γοητεύει στον ρόλο της Κύρας, την οποία υποδύεστε;

Η Κύρα είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα και μαζί με τον Θέμη κάνουν έναν θανατηφόρο συνδυασμό. (Γελάει.) Με τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος υποδύεται τον Θέμη, έχουμε μία στενή σχέση χρόνων, έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, ενώ ήμασταν και στην ίδια Δραματική Σχολή, αλλά σε διαφορετικά έτη. Ωστόσο, αρέσει και στους δύο να τσιγκλάμε τους ρόλους. Δεν μένουμε μόνο στο χαρτί. Στην πορεία θα δείτε κάποια πράγματα που δεν είναι με την πρώτη ματιά φανερά...

Η Κύρα και η Αγγελική, αν και έχουν περάσει από σαράντα κύματα, έρχονται πιο κοντά. Πώς εξελίσσεται πλέον η σχέση τους;

Αυτή η σχέση δεν ήταν ποτέ εύκολη, καθώς η Κύρα δεν ήταν/είναι ποτέ η τυπική μητέρα. Έχει κάνει επιλογές στη ζωή της που, ίσως, δεν είναι αποδεκτές. Είναι κατακριτέες και καταδικαστέες από το κοινωνικό σχήμα που την περιβάλλει. Επίσης, η Κύρα είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος με τον εαυτό της, ξέρει πολύ καλά ποια είναι, και σε αυτό τη βοηθάει ότι είναι ψυχολόγος.

Η ηρωίδα σου είναι ικανή να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να προστατέψει τα άτομα που αγαπά;

Δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν θα φτάσει στα άκρα ή θα μπει σε μία διαφορετική διαδικασία τύπου ότι δεν ήταν κοντά στην κόρη της τόσα χρόνια, αλλά τώρα θα είναι κερί αναμμένο. Δεν είναι αυτή η Κύρα. Η Κύρα εφαρμόζει αυτό που λένε οι Αμερικανοί «σκληρή αγάπη».

Παρ’ όλα αυτά, όμως, η γυναίκα συμμαχεί με τον Βίκο εναντίον του Θέμη...

Ναι, αλλά προσέξτε... Η Κύρα και ο Θέμης έχουν ένα βαρύ παρελθόν, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια τώρα. Ξέρουν καλά ότι είναι δύο συμβατοί και ακραίοι χαρακτήρες και μπορούν να συνεννοηθούν μόνο μέσα από τα άκρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved