Λουκία Παπαδάκη: Ο «ισχυρός» άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: Ο «ισχυρός» άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια

Μέσα από τη νέα σειρά του Mega επέστρεψε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στην Λάμψη.

Εκεί για 11 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν την Σάντρα Ρολάνδου Δράκου. Η παρουσία της στη σειρά ήταν από τις μακροβιότερες σε καθημερινά σήριαλ στην Ευρώπη, με ένα διάστημα αποχής, τη σεζόν 1999-2000.

«Βίωσα την επιτυχία πάρα πολύ φυσιολογικά και με πάρα πολλή χαρά. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έζησα τότε. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την εποχή. Τη χαρά των συνεργασιών με όλους αυτούς τους συναδέλφους που δούλεψα τότε. Ήμασταν μια οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Παράλληλα με τη σειρά έκανα και θέατρο, οπότε δούλευα είκοσι ώρες την ημέρα. Δεν είχα τότε παιδί, ούτε άλλες υποχρεώσεις και είχα ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά μου» είχε πει.

Η ηθοποιός από τα πρώτα της βήματα είχε ως βασική αρχή να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, αλλά μόνο με την επαγγελματική.

Αυτό που γνωρίζουμε μόνο για την προσωπική της ζωή, είναι πως τα τελευταία 9 χρόνια, η Λουκία Παπαδάκη βρίσκεται σε σχέση με τον Τίμο Τζάννες, οποίος μένει στους Αγίους Θεοδώρους.

«Ναι, υπάρχει ιδανικός σύντροφος για τον καθέναν. Η σχέση μου με τον Τίμο είναι σχέση ζωής», έχει εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η ίδια.

Ο Τίμος Τζάννες είναι αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αποκλειστικός εισαγωγέας πασίγνωστου πολυτελούς οίκου που φημίζεται για τις πένες του.

Δείτε στην gallery τον σύντροφό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved