Λουκία Παπαδάκη για Μαύρο Ρόδο: «Η Κίρα η οποία είναι μία γυναίκα καριέρας»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη για Μαύρο Ρόδο: «Η Κίρα η οποία είναι μία γυναίκα καριέρας»

Την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση και το θέατρο, την απολαύσαμε σε ρόλους που έμειναν στην ιστορία, όπως αυτόν της ερωμένης του «Γιάγκου Δράκου» στη «Λάμψη».

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

θα ήθελα να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας με το «Μαύρο Ρόδο» στο οποίο σας βλέπουμε.

Ναι βεβαίως. Πρόκειται για μία σημαντική παραγωγή και με χαροποιεί ιδιαιτέρως αυτό. Είναι ένα πολύ ωραίο σενάριο, περίπλοκο και συναρπαστικό θα το έλεγα. Υπάρχουν δύο κόσμοι διαφορετικοί που δρουν διαφορετικά αλλά και εμπλέκονται ο ένας με τον άλλον. Είναι ένας προκλητικός και ενδιαφέρων ρόλος.

Ο ρόλος σας ποιος είναι;

Εγώ είμαι η Κίρα η οποία είναι μία γυναίκα καριέρας. Με μεγάλη καριέρα στην ψυχοθεραπεία και στην ψυχολογία. Πρόκειται για μία γυναίκα περίπλοκη, πολλές φορές σκληρή, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι αντίπαλος για πρόσωπα κοντινά της και θα το δείτε στο ξετύλιγμα της πλοκής. Είναι μία πολυδιάστατη γυναίκα και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ στους ρόλους. Είναι κινηματογραφικός ρόλος και γενικά το «Μαύρο Ρόδο» έχει μία κινηματογραφική ματιά και όχι μόνο τηλεοπτική.

Βιώνουμε την άνθιση της ελληνικής μυθοπλασίας. Υπάρχουν πολλά σίριαλ φέτος. Πώς σας φαίνεται;

Υπάρχουν όντως πάρα πολλά, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν. Πολλοί μάλιστα θα εμφανιστούν ίσως για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Από εκεί και ύστερα είναι πραγματικά θέμα του χεριού στο κουμπί. Συνήθως οι εκπαιδευμένοι τηλεθεατές τα πιάνουν τα πράγματα, βρίσκουν αυτό που τους ενδιαφέρει και μένουν σε αυτό. Μπορούμε όλοι μας να δημιουργήσουμε και πρόβλημα στον τηλεθεατή ο οποίος δεν ξέρει τελικά τι να διαλέξει. Ευτυχώς είναι πολλές οι καλές δουλειές, οι «βλεπούμενες» δουλειές και οι δουλειές που αξίζουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Ευτυχώς περιορίστηκαν σημαντικά τα ριάλιτι.

Αυτό ναι, είναι ευτυχές και ας ελπίσουμε ότι σηματοδοτεί μία μετάβαση, δηλαδή το τέλος μίας φάσης. Οτιδήποτε συμβαίνει από την κουζίνα του σπιτιού μας μέχρι τα μεγάλα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων στον πλανήτη, εκφράζει τη στάση, τη θέση και τη στιγμή της ανθρωπότητας ιστορικά. Τίποτα δεν είναι άσχετο, τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν είναι ασήμαντο. Ό,τι μας συμβαίνει στην καθημερινότητα μας μέχρι τα πολύ υψηλά επίπεδα και κλιμάκια που επηρεάζουν τον κόσμο, δεικνύουν την εποχή που διανύουμε, δεικνύουν τις περιόδους που περνάμε, δεικνύουν τη στιγμή του πολιτισμού μας, τις εξελίξεως μας, του σκοταδιού μας ή του φωτός μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε σε φωτεινή εποχή, ιστορικά. Δεν είναι κάτι απαισιόδοξο ή θλιβερό αυτό που λέω. Είναι αυτό. Είναι ένα γεγονός. Αυτή τη στιγμή ιστορικά σαν ανθρώπινος πολιτισμός διανύουμε μία περίοδο παρακμής

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved