Media

Λουκία Παπαδάκη: «Αγαπώ πολύ την μοναχικότητά μου γιατί περνάω καλά με εμένα» (Video)

Gossip-tv Team

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

«Το Μαύρο Ρόδο είναι μία πάρα πολύ φιλόδοξη και μεγάλη παράγωγη και το έχει αντιληφθεί και ο κόσμος. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και για τη συνεργασία και για τους συνεργάτες, που τυχαίνει να είναι πολύ αγαπημένοι άνθρωποι!», είπε για τη σειρά.

Η ηθοποιός υποδύεται την Κύρα, ένας χαρακτήρας που της αρέσει πολύ. «Είναι πολυεπίπεδη, είναι ενδιαφέρουσα, είναι σκοτεινή, τρυφερή και περίεργη».

«Με τον γιο μου δεν είμαστε φίλοι, είμαι ο γονιός του και έχουμε μία πάρα πολύ ισορροπημένη σχέση», είπε για τη σχέση με τον γιο της, ενώ δήλωσε πως είναι συντροφικός άνθρωπος και παράλληλα αγαπάει τη μοναχικότητα.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα ήθελα να ζήσω μία μέρα απ’ όταν ήμουν 18 ετών. Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να πηδήξω με αλεξίπτωτο… Ο αυθορμητισμός και η παιδικότητα μου γίνονται πιο έντονα όσο μεγαλώνω».

Το θέατρο την κάνει ευτυχισμένη και δεν θέλει να το αφήσει. Βέβαια, λίγο πριν την πρεμιέρα έχει άγχος και σκέφτεται γιατί δεν κάνει μία άλλη δουλειά.

Η Λουκία Παπαδάκη συμμετέχει στην παράσταση «Ο Φονιάς», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια το έργο θα ανέβει και στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved