Οικονομάκου: Έτσι περνάει τον χρόνο της όσο λείπουν ο Φίλιππος & ο γιος τους-Έχεις δει τον κήπο της;
Showbiz

Οικονομάκου: Έτσι περνάει τον χρόνο της όσο λείπουν ο Φίλιππος & ο γιος τους-Έχεις δει τον κήπο της;

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μας δείχνει πως περνάει την καθημερινότητά της, τόσο στην επαγγελματική της ζωή, όσο και στην προσωπική.

Αυτή τη φορά, η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε το δικό της «Sweet Home» βίντεο ανέβασε στο instagram. Η ίδια παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, φροντίζει να βρίσκει λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να χαλαρώσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το νέο βίντεο μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της, όσο η κόρη της, Σιένα κοιμόταν στο δωμάτιό της, ενώ ο σύζυγός της με τον γιο τους, Μάξιμο, απουσίαζαν.

«Προσπαθούμε να βρίσκουμε έστω ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα για να συζητάμε, ακόμη και τα προβλήματα της καθημερινότητας», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός για την καθημερινότητά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Όπως θα δείτε το σαλόνι, το οποίο αποπνέει αυθεντικό αέρα μοντερνισμού είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού. Το ασύμμετρο ξύλινο coffee table, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση οι οποίες έχουν «ντυθεί» με έντονα prints, ανήκουν στα πλαίσια της μοντέρνας διακόσμησης που ταιριάζουν απόλυτα στην ξύλινη επένδυση αλλά και ο λευκός άνετος καναπές της.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του βίντεο μας έδειξε και τον κήπο της, ο οποίος είναι γεμάτος με δέντρα, ενώ διαθέτουν και ένα μεγάλο τραπέζι ώστε να κάθονται τις ζεστές ημέρες μαζί με φίλους και συγγενείς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved