Ελένη Ρουσσινού: «Λατρεύω το σινεμά και ειδικά τον τρόπο που το κάνει ο Αλέξανδρος Αβρανάς»
Showbiz

Ελένη Ρουσσινού: «Λατρεύω το σινεμά και ειδικά τον τρόπο που το κάνει ο Αλέξανδρος Αβρανάς»

Η Ελένη Ρουσσινού υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Μαρίνα στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

  • ΗΜαρίνα αναγκάστηκε να παντρευτεί τον δήμαρχο;

«Η Μαρίνα προερχόταν από μια πολύ πλούσια οικογένεια του Αγρίνιου που χρεοκόπησε. Ο δήμαρχος ήταν ωραίος άντρας, ένας νέος πολλά υποσχόμενος. Δεν της κακόπεσε και τον αγάπησε, αλλά δεν ήταν εκείνος που θα επέλεγε να παντρευτεί, αν και δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να παντρευτεί, δεδομένων των συνθηκών, και τον Στρατή».

  • Είναι και η συντηρητική δεκαετία του '80 με τα κλισέ της επαρχίας...

«Έχει στεγανά το περιβάλλον. Αυτή η δεκαετία ήταν πολύχρωμη με τα καλά της και τα κακά της. Είχε πολλά επίπεδα. Την έχω ζήσει. Τότε νομίζαμε ότι η ζωή θα είναι ωραία για πάντα, χωρίς να έχει σκοτεινές πλευρές. Υπήρχε μια αθωότητα. Ο κόσμος των μπουζουκιών είχε κι αυτός τον χώρο του σε αυτή την εποχή, αν και δεν είναι κάτι που θα επέλεγα. Ωστόσο όλοι έχουμε πάει σε χοροεσπερίδες με λαχειοφόρους. Θυμάμαι επίσης έντονα να είναι στη μόδα τα λαμέ, η μπλε σκιά και η περμανάντ».

  • Εκτός όμως από τη συμμετοχή σας στη σειρά, θα πρωταγωνιστήσετε στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Αβρανάς.

«Είναι μια ταινία που θα γυριστεί στη Σουηδία προς το τέλος του χειμώνα. ευρωπαϊκής συμπαραγωγής με προσωρινό τίτλο Apathy (Απάθεια) στην οποία θα πρωταγωνιστούν ξένοι ηθοποιοί. Ύστερα από την ολοκλήρωσή της θα ταξιδέψει σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο».

  • Και το «Miss Violence» στο οποίο πρωταγωνιστείτε του ίδιου δημιουργού, που συμμετείχε στο 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα, τα βραβεία των κριτικών FEDEORA και το νεανικό βραβείο Arca, ενώ σημαντικέw διακρίσειw είχε και το «Love me not».

«Λατρεύω το σινεμά και ειδικά τον τρόπο που το κάνει ο Αλέξανδρος Αβρανάς. Τον εκτιμώ απεριόριστα γιατί, εκτός από σύντροφός μου, έχει υψηλό γούστο, ξέρει ακριβώς τι θέλει κι έχει μελετήσει κάθε κίνηση για να καθοδηγήσει τον ηθοποιό. Δεν είναι εύκολες οι ταινίες του. Σε βάζουν σε διαδικασίες σκέψης κι αυτό είναι ένα ζητούμεδνο για μένα. Είμαι υπέρ του να παρακολουθεί το κοινό ένα θέαμα, αλλά οφείλει να υπάρχει και η άλλη επιλογή, αυτή της τέχνης που προβληματίζει. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια», είπε η Ελένη Ρουσσινού στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved