Ρουσσινού: Η ηλικία, η καριέρα, ο ρόλος στη «Νύχτα» και ο έρωτας με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά
Showbiz

Ρουσσινού: Η ηλικία, η καριέρα, ο ρόλος στη «Νύχτα» και ο έρωτας με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά

Με σπουδαίες συνεργασίες τόσο θεατρικές όσο και κινηματογραφικές, η Ελένη Ρουσσινού έρχεται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ως «Μαρίνα» μέσα από τη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Η ηλικία και η καριέρα

Η Ελένη Ρουσσινού είναι 47 ετών και έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο. Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ όμως το μεράκι της ήταν η υποκριτική κι έτσι έκανε πραγματικότητα το όνειρό της με σπουδές στη Σχολή του Εθνικού.

«Δεν έχω κάνει μεγάλη καριέρα, έχω κάνει λίγα πράγματα και καλά. Αυτό είναι το πιο εύστοχο. Δεν είμαι αυτή η περίπτωση ηθοποιού που κάνει πολλά πράγματα, παίρνω αποστάσεις», έχει πει η ίδια

Καριέρα

Ανάμεσα στις σημαντικές συνεργασίες της βλέπουμε ονόματα όπως αυτά της Ρούλας Πατεράκη, του Στάθη Λιβαθινού, του Λευτέρη Βογιατζή και του Παντελή Βούλγαρη, με τον οποίο έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία “Νύφες”.
Σημαντική στιγμή της καριέρας της αποτελεί και η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Αβρανά με τον οποίο συνεργάστηκε για δυο χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταινίας “Miss Violence”.

Η εν λόγω συμμετείχε στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου κατάφερε να κερδίσει τον Αργυρό Λέοντα καθώς και τα βραβεία των κριτικών FEDEORA και το νεανικό βραβείο Arca.

Η σχέση με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά

Ο Aλέξανδρος Αβρανάς και η Ελένη Ρουσσινού ευτυχούν μαζί, χωρίς να θέλουν να μιλούν για τη δυνατή σχέση ζωής τους. Σπάνια ρίχνουν φως στην προσωπική τους ζωή και μια φορά που αναφέρθηκε εκείνος στη μούσα του είπε χαρακτηριστικά:

«Οταν σηκώνομαι το πρωί και κοιτάζω τον καθρέφτη, χαμογελάω. Ακόμα και σε πο¬λύ δύσκολες εποχές όταν με την Ελένη, τη σύντροφο μου, δεν είχαμε να φάμε, ακόμα και τότε σηκωνόμουν ευδιάθετος γεμάτος αισιοδοξία».

Εκείνη τον δυνάμωσε για να κερδίσει μεγάλες νίκες και σημαντικά βραβεία - -στη Βενετία, και όχι μόνο, εκείνη τον κάνει να προχω¬ρά μπροστά, κρατώντας τον πάντα σφιχτά από το χέρι.

Ο ρόλος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

ΜΑΡΙΝΑ (Ελένη Ρουσσινού)

Η πρώην γυναίκα του δημάρχου, όμορφη, ευγενής, απόκοσμη και μεθυστική, ασκεί μία σχεδόν μεταφυσική επιρροή σε όποιον συνάντησε στη ζωή της…

«Εγώ εμφανίζομαι ως φλασμπακ στις επιθυμίες των ηθοποιών, αφού είμαι νεκρή στη σειρά. Η Μαρίνα είναι μία καλλιεργημένη κοπέλα, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον δήμαρχο. Πάντα όμως ήταν ερωτευμένη με τον Στρατή, πάντα το περίμενε. Η Μαρίνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα, θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Δεν είχε καμία σχέση με τα μπουζούκια με η Μαρίνα. Συνέχεια θα είμαι στη σειρά σαν φλασμπακ, έχει πολλά μυστικά ο ρόλος μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved