Συγκλονίζει η Κανελλίδου: «Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου. Όλα ήταν μια πάλη» - Το τατουάζ στο χέρι
Showbiz

Συγκλονίζει η Κανελλίδου: «Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου. Όλα ήταν μια πάλη» - Το τατουάζ στο χέρι

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Αλέκα Κανελλίδου το μεσημέρι της Τρίτης (13-12).

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Αλέκα Κανελλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την σπουδαία καριέρα της στο χώρο της μουσικής αλλά και για μητρότητα, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσε μόνη τον γιο της.

«Το αστεράκι που έχω στο χέρι είναι το παιδί μου. Το έχω κάνει για το παιδί μου, έχω έναν γιο. Είναι το αστέρι μου, ο γιος μου. Ποιος δεν έχει προτεραιότητα την οικογένειά του; Οι άλλοι καλλιτέχνες έχουν οικογένεια ή δεν έχουν; Επαγγελματίας ήμουν πάντα τραγουδίστρια, με αυτό ασχολούμουν. Χώρισα πολύ νωρίς, μεγάλωσα το παιδί μου. Ήταν κάποια στοιχήματα που έπρεπε να τα κερδίσω και πάλεψα. Είχα και βοήθεια από τους γονείς μου, ιδιαίτερα από τη μητέρα μου. Αλλά όλα ήταν μία πάλη, δεν είναι απλό πράγμα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, η Αλέκα Κανελλίδου σημείωσε πως:

«Κανείς δεν ήξερε για πολλά χρόνια ότι εγώ είχα τραγουδήσει το Crazy Girl. Όπως και το κομμάτι της Έλενας Ναθαναήλ στο «Επιχείρηση Απόλλων», δεν ξέρω αν υπήρχε το όνομά μου στους τίτλους. Ήταν συνήθεια της εποχής. Αυτοί οι σκηνοθέτες τότε έφτιαχναν ένα παραμύθι, ότι τραγουδάει πολύ ωραία η Έλενα, τραγουδάει πολύ ωραία η Ζωίτσα. Καλή τους ώρα και στις δύο»

«Εγώ το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Τα περισσότερα νέα τραγούδια δεν έχουν αντοχή», είπε και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Νινή Ζαχά.

«Η Νινή Ζαχά έχει γράψει το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου μου. Ήταν φίλη μου, αδερφή μου. Η αδερφή που δεν είχα. Η μεγάλη μου φίλη που με συμβούλευε, υπέροχος άνθρωπος. Ήξερε τη ζωή μου, τους έρωτές μου, τις απώλειές μου και έγραφε για αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved