Έφη Παπαθεοδώρου: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή και νομίζω ότι είναι και στοιχείο υγείας»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή και νομίζω ότι είναι και στοιχείο υγείας»

Η Έφη Παπαθεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Η ίδια μίλησε και για τη σειρά Έρωτας φυγάς, στην οποία τη βλέπουμε φέτος αλλά και για τον έρωτα που είναι το πιο όμορφο συναίσθημα!

  • Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τη σειρά «Έρωτας φυγάς», στην οποία σας βλέπουμε μετά από αρκετό καιρό.

Είναι μεγάλη μου χαρά. Η σειρά αυτή είναι ωραία και έχει ενδιαφέρον γιατί είναι και οι χαρακτήρες εξαιρετικοί. Παίζουν ωραία τα παιδιά και είναι κάτι που αρέσει πάρα πολύ και στον ας πούμε όχι με την κακή έννοια, λαϊκό κόσμο δηλαδή δεν είναι ελιτίστικο, είναι μία ιστορία σαν παραμύθι.

Διάβασα το σενάριο, είπα ναι και φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος ο κόσμος, γιατί πρώτα ξέρεις με το «Παρά πέντε» μου λέγανε όλοι «Κυρία Έφη πείτε μας το “κόβεται το σεξ" και το “έκανα θραύση’’». Τώρα μου λένε μα τι ωραία παίζετε σε αυτό και αρκετοί συγκινούνται κιόλας.

  • Εσείς έχετε ζήσει έναν έρωτα φυγά στη ζωή σας;

Με αυτούς τους όρους όχι, αλλά νομίζω όλοι μας που έχουμε ερωτευτεί, έχουμε ένα απωθημένο, είτε γιατί δεν έγινε, είτε γιατί εμείς φταίγαμε. Σε έναν έρωτα οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν ιδανικές για εμένα αλλά τόσο τραγικό πράγμα δεν έζησα. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές και είναι το πιο όμορφο συναίσθημα όσο διαρκεί. Έρωτας είναι η ίδια η ζωή και νομίζω ότι είναι και στοιχείο υγείας, είπε η Έφη Παπαθεοδώρου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved