Έφη Παπαθεοδώρου: «Ήμουν δεμένη με την Ειρήνη Κουμαριανού και μου λείπει»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Ήμουν δεμένη με την Ειρήνη Κουμαριανού και μου λείπει»

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την Ειρήνη Κουμαριανού αναφέροντας πώς γνωρίστηκαν.

  • Με την Ειρήνη Κουμαριανού πώς γνωριστήκατε;

Είχαμε πάει τουρνέ με την Ειρήνη στην επαρχία. Μετά από χρόνια είχαμε χαθεί και έπαιξα σε μία ταινία στην Πάτμο. Κάποια στιγμή που ήμασταν σε μία παραλία είδα ξαφνικά την Κουμαριανού. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και με πήρε το καλοκαίρι να μου πει πως ο ρόλος της «Θεοπούλας» είναι ο ρόλος της ζωής μου. Είχε ένστικτο μεγάλο αυτή η γυναίκα. Ήμουν δεμένη μαζί της και μου λείπει. Η Ειρήνη επέμενε να με πάρουν σε αυτή τη δουλειά και δεν το ξεχνάω.

  • Γενικότερα το χιούμορ είναι ο σύμμαχός σας στη ζωή.

Ναι, το διασκεδάζω με πολύ χιούμορ και έχω και παρατηρητικότητα και πολλές φορές λέω και πράγματα που δεν θα έπρεπε να τα πω. Μιλάω και κάπου δαγκώνομαι και λέω μα τι λες βρε Έφη πάλι.

  • Είχατε δηλώσει πως δεν περνάει ο χρόνος, εμείς περνάμε.

Αυτό είναι από ένα βιβλίο μου που μάλιστα έχει μεταφραστεί και στα γερμανικά. Ο χρόνος δεν μας ρωτάει, ο νόμος της ζωής για όλα τα πράγματα. Ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι κάτι ξεχωριστό.

Όλα τα πράγματα έρχονται, ζουν, φεύγουν και χάνονται. Το συνειδητοποιούμε αργά αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε οι άνθρωποι όσο ζούμε.

  • Οι απώλειες συνηθίζονται;

Είναι σκληρό αλλά ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ. Έχασα τους γονείς μου και έχω τύψεις για μερικά πράγματα που ίσως να είναι και χαζά. Όταν χάσεις κάποιον συνήθως αισθάνεσαι και τύψεις, γιατί το είπα, γιατί το έκανα; Έχουμε όλοι αυτές τις ενοχές αφού χάσουμε έναν δικό μας άνθρωπο, είπε Έφη Παπαθεοδώρου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved