Κρητικός: Οι τρυφερές ευχές του για την γιορτή της κόρης του- Το απίθανο βίντεο με φωτό της μικρής!
Showbiz

Κρητικός: Οι τρυφερές ευχές του για την γιορτή της κόρης του- Το απίθανο βίντεο με φωτό της μικρής!

O Στέλιος Κρητικός έχει δηιμουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά του να του έχουν κλέψει την καρδιά, μιας και δεν μπορεί να τους χαλάσει χαίρι!

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ,που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, κυρίως στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Ο Στέλιος Κρητικός, πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχει για την δουλειά του, την υποκριτική, φαίνεται πώς η μεγάλη του αδυναμία είναι η σύζυγός του, αλλά και τα παιδάκια του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ηθοποιός έχει δημοσιεύσει περιεχόμενο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό έκανε και τώρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, μιας και μικρότερη κόρη του, η Χριστίνα είχε την ονομαστική της γιορτή.

Ο πανευτυχής χαζομαμπάς δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με την κορούλα του, για το πώς ήταν εκείνη σαν βρέφος, αλλά τονίζοντας έτσι το πόσο πολύ η μικρή έχει ομορφύνει, μιας και πλέον έχει μεγαλώσει λιγάκι και τους ξετρελαίνει όλους κάθε φορά που ζητάει κάτι!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved