Στέλιος Κρητικός: «Ήταν πολύ δύσκολο το διαζύγιο...»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Ήταν πολύ δύσκολο το διαζύγιο...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός στη Σπυριδούλα Τριάντου και στην εκπομπή της «Άρωμα Ζωής» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Ο γνωστός ηθοποιός που μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο του παιδικό βιβλίο με τίτλο «Λιονταρίνα Μπαλαρίνα» μίλησε για τη παράσταση «cock» του Μάικ Μπάρτλετ στο Θέατρο Μπροντγουαίη που σκηνοθετεί ο Γιάννης Διαμαντοπουλος και οχι μόνο.

Πριν από μερικά χρόνια η συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή σταμάτησε και οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για ένα άσχημο «διαζύγιο», όμως ο ίδιος εξηγεί πως κάτι τέτοιο δεν αληθεύει.


«Εγώ επέλεξα το 2017 το καλοκαίρι να μην συνεργαστώ μαζί του γιατί αισθανόμουνα ότι θέλω να αλλάξω τα δεδομένα μου. Ήταν κάτι που το χάρηκα, το έζησα απίστευτα, έχω γελάσει άπειρα άλλα ένιωθα ότι εκείνη τη στιγμή θέλω να κάνω και άλλα πράγματα.
Είχα να κάνω έξι χρόνια διακοπές και αυτό το λέω δεν το λέω με παράπονο αλλά είχαν αρχίσει να μου λείπουν οι στιγμές οι καλοκαιρινές γιατί το καλοκαίρι πάντα ήμουν στο Δελφινάριο. Πήγα στο καμαρίνι… το συζητήσαμε μου έδωσε δυο συμβουλές, του είπα καλή συνέχεια, μου είπε καλή συνέχεια, αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε και αυτό ήταν όλο.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ακούγεται εύκολο αλλά ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο το οποίο εμείς καταφέραμε το δύσκολο να δουλεύουμε 6,5 χρόνια κάθε μέρα μαζί και εμπιστευόμασταν πάρα πολύ ο ένας τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved