Ισμήνη Αϊβάζη: Εντυπωσιάζει στους δρόμους του Λονδίνου με το απίθανο στιλ της- Είναι υπέροχη!
Showbiz

Ισμήνη Αϊβάζη: Εντυπωσιάζει στους δρόμους του Λονδίνου με το απίθανο στιλ της- Είναι υπέροχη!

Η Ισμήνη Αϊβάζη όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη ενώ οι γονείς της, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης, την καμαρώνουν και συνεχώς εντυπωσιάζονται από την αλλαγή της από κορίτσι σε έφηβη γυναίκα. 

Οι δυο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και λειτουργούν πάντα σαν γροθιά.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι παντρεμένοι εδώ και μερικά χρόνια και έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Ισμήνη, η οποία είναι 14 ετών σήμερα και έχει αλλάξει πολύ από τότε που την θυμόμασταν, σαν ένα μικρό γλυκύτατο κοριτσάκι. Φέτος τις γιορτές, η οικογένεια Αϊβάζη ταξίδεψε εκτός Ελλάδος και πολύ πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο, που για τις γιορτές είναι πραγματικά υπέροχο.

Το ζευγάρι μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο υπέροχα στολισμένο Λονδίνο και μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της να ποζάρει σε έναν από τους πιο viral δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Η μικρή είναι πανέμορφη και εντυπωσίασε με την μοντέρνα, ανανεωμένη εμφάνισή της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved