Γιάννης Αϊβάζης: «Η Ισμήνη μας αποκαλεί "παιδιά" και "μαμά" και "μπαμπά" όταν πρέπει»
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: «Η Ισμήνη μας αποκαλεί "παιδιά" και "μαμά" και "μπαμπά" όταν πρέπει»

Κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόρη του, Ισμήνη.

  • Έχετε και μια υπέροχη κόρη, την Ισμήνη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία μοιάζει σα να είναι φίλη σας. Είσαι ο μπαμπάς που ελέγχει τα πάντα ή έχεις αφήσει αυτή την ευθύνη στη Μαρία;

Παράλληλα λειτουργούμε σε αυτό το κομμάτι. Σε ζητήματα όπου πρέπει να είμαι παρών εγώ, είμαι εκεί. Σε άλλα, πιο γυναικεία, δίπλα της είναι η Μαρία. Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει. Μας αποκαλεί «παιδιά» και «μαμά» και «μπαμπά» όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους.

  • Είσαι αυστηρός μπαμπάς;

Όχι, είμαι δίκαιος μπαμπάς.

  • Δεν θελήσατε να κάνετε δεύτερο παιδί;

Τώρα είναι πια αργά. Θεωρώ όμως ότι δεν άξιζε στη Μαρία να ξαναπεράσει αυτό που πέρασε στην πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από τα παιδιά, αλλά είμαστε υπερπλήρεις με την Ισμήνη.

  • Υπήρξε στιγμή που να έκανες πίσω σε δουλειά ή να έβαλες ένα pause σε μια κατάσταση για το χατίρι της οικογένειάς σου;

Όλοι έχουμε κάνει πίσω σε κάποια πράγματα. Με τη Μαρία είμαστε από τους γονείς που δεν θέλουν να μεγαλώνει το παιδί τους με καβγάδες. Σίγουρα ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει πίσω. Κι έχει υπάρξει αυτή η στιγμή, όταν εγώ ταξίδευα στο εξωτερικό για δουλειές ή, αντίστοιχα, όταν η Μαρία είχε να κάνει παράλληλα θέατρο και σειρά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να κάνεις πίσω για την οικογένεια σου.

  • Υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας για αυτό;

Υπομονή. Να κάνεις πάντα ένα βήμα πίσω.

  • Είσαι άνθρωπος που κάνει πίσω στη ζωή του;

Δεν ήμουν, έγινα,

  • Κάνεις γενικότερα πίσω ή μόνο στην οικογένεια;

Κάνω πίσω σε πολλά πράγματα και πολλές φορές. Πολύ περισσότερο δε στην οικογένειά μου.

  • Εδώ και πολύ καιρό, έχεις περάσει και στα χωράφια της σκηνοθεσίας. Πώς αποφάσισες αυτό το βήμα;

Για μένα η σκηνοθεσία είναι στην ίδια μοίρα με την υποκριτική. Μεγαλώνοντας θέλεις να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Κι εγώ θυμάμαι, από παλιά, όταν κάναμε break στα γυρίσματα, ποτέ δεν σταματούσα για να ξεκουραστώ. Κοίταζα, παρατηρούσα, τι έκαναν οι τεχνικοί και οι σκηνοθέτες. Έχω μεταφέρει και καλώδια ως πρωταγωνιστής, και δεν μετανιώνω για αυτό. Την αγαπώ πολύ αυτήν τη δουλειά, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved