Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μας δείχνει το απόλυτο outfit που εμπνεύστηκε σε μόλις 3 λεπτά!
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μας δείχνει το απόλυτο outfit που εμπνεύστηκε σε μόλις 3 λεπτά!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πανέμορφη και φροντίζει να μας εντυπωσιάζει μέσα από κάθε της νέο post στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Την γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όπου συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων και από την αρχή κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της στον στίβο μάχης.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά από την αποχώρησή της από το Survivor, αποφάσισε να κάνει διάφορες δραστηριότητες που την ευχαριστούν όπως ταξίδια και υπέροχες φωτογραφήσεις. Η ίδια είναι πάρα πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι με το περιεχόμενο που δημοσιεύει, εντυπωσιάζει διαρκώς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ώρες, που θέλησε να μας δείξει και τις στυλιστικές της ικανότητες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, με ένα νέο της post, μας έδειξε ένα outfit που εμπνεύστηκε σε μόλις τρία λεπτά, όπως έγραψε και στην λεζάντα των φωτογραφιών της. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέλεξε ένα καφέ χαμηλόμεσο παντελόνι, το οποίο και σέταρε με ένα κοντό πουλόβερ σε γήινους τόνους με ένα πανοφώρι μπεζ. Ταυτόχρονα είχε επιλέξει και ένα φυσικό μακιγιάζ και στα μαλλιά της είχε κάνει ελαφριές μπούκλες.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved