Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δεν πάει Survivor All Star, πάει αλλού. Και μας είπε που
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δεν πάει Survivor All Star, πάει αλλού. Και μας είπε που

Στα καλύτερά της είναι σίγουρα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Είχαμε να τη δούμε από κοντά και να έχουμε και λίγο χρόνο να τα πούμε από το Podcast που κάναμε λίγο καιρό μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Με νέο look, το μαχητικό μοντέλο που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Survivor, έχει ρίξει όλο το βάρος στην καριέρα της κλείνοντας δουλειές σε ολόκληρο τον κόσμο και ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα για φωτογραφήσεις και καμπάνιες. Κι αν και το πρόγραμμά της είναι αρκετά απαιτητικό, η Ναυσικά δε χάνει στιγμή το χαμόγελό της και το χιούμορ της.

Αυτή τη φορά την πετύχαμε στα παρασκήνια του Madwalk 2022, που θα παρακολουθήσετε απόψε το βράδυ στις 22:50 από το Mega. Για το συγκεκριμένο show η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου περπάτησε για την πασαρέλλα του Designer's Lab (ενός act που έχει γίνει θεσμός και παρουσάζει νέους σχεδιαστές και σχεδιάστριες) για την Erya Intimate Collection με ένα σούπερ σέξι μαύρο φόρεμα που εντυπωσίασε.

Εκεί την βρήκαμε να ετοιμάζεται και βρήκαμε και την ευκαιρία να την ρωτήσουμε πολλά. Και για το Survivor All Star, αλλά και για τα άμεσα σχέδιά της. Απολαύστε την.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved