Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το φόρεμα με την μωβ παγιέτα και οι απίθανες φωτό- Είναι μια κούκλα!
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το φόρεμα με την μωβ παγιέτα και οι απίθανες φωτό- Είναι μια κούκλα!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πανέμορφη και ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα δημοσίευσή της στα social media, μιας και συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά. 

Την ίδια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όπου και συμμετείχε την περασμένη σεζόν, με την ομάδα των διασήμων.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά το τέλος του Survivor, έχει βρει απόλυτα τον εαυτό της και κάνει συνεχώς πράγματα που την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή και πιο όμορφη από ποτέ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία και ήταν άκρως εντυπωσιακή, με την νεαρή κοπέλα να κόβει τα μαλλιά της ένα μακρύ αυστηρό καρέ, που ήρθε σε απόλυτη ισορροπία με το πολύ γλυκό πρόσωπό της.

Το στυλ της είναι πάντοτε αξιοζήλευτο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε μανιωδώς να αντιγράψουμε κάποια από τα outfit της, που αντικατοπτρίζουν την τελευταία λέξη της μόδας. Έτσι έγινε και τώρα και η ίδια φόρεσε ένα απίθανο μωβ φόρεμα με παγιέτα, το οποίο και είχε και μερικά πούπουλα στο τελείωμα του υφάσματός του.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το είχε σετάρει πολύ όμορφα με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες, οι οποίες και συμπλήρωναν φανταστικά το στυλ!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved