Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» στα κόκκινα- Το υπέροχο βίντεο και το glam look που θα συζητηθεί!

Gossip-tv Team

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους και μια εμφάνισή της αποθεώθηκε όσο ποτέ άλλοτε!

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όπου και συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων και έφτασε σε ένα πολύ καλό σημείο, λίγο πριν την αποχώρησή της.

Μετά το Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απολαμβάνει την καθημερινότητά της και προσπαθεί να κάνει συνεχώς πράγματα που την ευχαριστούν και την γεμίζουν ενέργεια και διάθεση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια κάνει συνεχώς ταξίδια, κυρίως στο εξωτερικό, και για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή. Με μια πρόχειρη ματιά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βέβαια, δεν παρατηρούμε μονάχα αυτό.

Η Ναυσικά είναι πανέμορφη και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της ποστ στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι λατρεύει την μόδα και ανάλογα με το προσωπικό της γούστο, επιλέγει πάντοτε τι θα φορέσει, ώστε να νιώθει υπέροχα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες και αποθεώθηκε για το look που είχε επιλέξει, μιας και είχε φορέσει μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, που της ταίριαζε φανταστικά, ενώ στο μακιγιάζ της είχε φορέσει ένα κατακόκκινο κραγιόν, που απογείωσε την εμφάνισή της!

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved