Παναγιωτακοπούλου: Μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ποζάροντας με babydoll - Αποθεώθηκε
Showbiz

Παναγιωτακοπούλου: Μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ποζάροντας με babydoll - Αποθεώθηκε

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα δημοσίευσή της στα social media, μιας και συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

Την ίδια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχει βρει απόλυτα τον εαυτό της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία και ήταν άκρως εντυπωσιακή, με την ίδια να κόβει τα μαλλιά της ένα μακρύ αυστηρό καρέ.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λατρεύει να απολαμβάνει την θαλπωρή του σπιτιού που μένει με τον Κώστα Πηλαδάκη. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει γούστο, αφού στην τελευταία δημοσίευση της Ναυσικάς στο Instagram, είδαμε κάποια σημεία του σαλονιού τους που κάνεις θα έλεγε, ότι είναι βγαλμένα από εξώφυλλο περιοδικού.

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η πρώην παίκτρια του Survivor φόρεσε το υπέροχο μπλε babydoll της και πόζαρε δίπλα στο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι της, ανεβάζοντας στα ύψη την θερμοκρασία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το στιγμιότυπο αυτό.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved