SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Showbiz o’clock

00.00/48:42

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Το Survivor μπορεί να σε τρελάνει ή να σε αποτρελάνει»

Η παρουσία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ήταν από αυτές που σίγουρα άφησαν το στίγμα τους στο φετινό Survivor. Κάτι ξέραν από την παραγωγή και η πρώτη κρούση για να συμμετάσχει έγινε το 2017!

Δεν είναι μόνο η αδιαμφισβήτητη εμφάνιση που διαθέτει -πετυχημένο μοντέλο γαρ- και άβαφη εντελώς και πάλι κούκλα ήταν. Περισσότερο από αυτό όμως ήταν η Ναυσικά ως άνθρωπος.

Η ίδια δηλώνει σήμερα πως πήγε στο παιχνίδι για να να τσαλακωθεί και να δείξει ποια είναι. Και απόλαυσε σχεδόν κάθε στιγμή του παρά τις δυσκολίες.
Κι ας άνοιξε η ίδια τα "κουτάκια" της μιλώντας ακόμα και για πράγματα που παραδέχεται πως την πονάνε βαθιά και δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Ακόμα κι αυτό ήταν κατά έναν τρόπο για εκείνη λυτρωτικό.

Η κουβέντα μαζί της απολαυστική. Και αποκαλυπτική. Στο podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o' clock η Ναυσικά μιλάει για όλα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα της διαφημιστικά στα 8 της και η καριέρα που δεν συνεχίστηκε. Οι ανασφάλειες και η αυτοπεποίθηση που δεν είχε. Η μάχη με την συναισθηματική υπερφαγία και οι προκλήσεις που θέτει στον εαυτό της. οι ασκήσεις στα παγκάκια του μετρό για να βγάλει μια σκηνή κλάματος στην διεθνή ταινία "Berlin I love you" και η φιλία της με την Χέιντεν Πανετιέρ.

Τελικά θεωρεί πως σωστά είπε ναι για το Survivor; Γιατί πήρε τηλέφωνο ασφαλιστικές πριν πάει στο ραντεβού να συζητήσει την πρόταση; Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της μέσα στο παιχνίδι και πώς ήταν η προσαρμογή της επιστρέφοντας.
Τελικά την πήγε ο Κώστας Πηλαδάκης για εντατικά μαθήματα μπάσκετ όταν γύρισε όπως την είχε πειράξει στην επικοινωνία;

Αυτά και άλλα πολλά μόνο εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved