SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο Showbiz o' clock

00.00/36:07

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα:Ο θρησκευτικός γάμος που σκεφτόταν να κάνει το καλοκαίρι και οι προτάσεις που δέχτηκε

«Ποιος είναι πρωινιάτικα» μας λέει κάθε πρωί στο Open η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός/παρουσιάστρια το καλοκαίρι που μας πέρασε συζητήθηκε πολύ καθώς το όνομά της ακούστηκε ακόμα και για «Το πρωινό» του Ant1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά. Η ίδια αποφάσισε να παραμείνει στο Open συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την πρωινή της εκπομπή και μας μιλάει και γι’ αυτό.

Και φυσικά για άλλα πολλά. Η πρώτη καλεσμένη της σεζόν στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz ‘O clock ήρθε σε πολύ καλή διάθεση με άφθονο χιούμορ – που τη χαρακτηρίζει- και έτοιμη για όλα.

«Είχα λίγο άγχος, όχι σαν το περσινό που δεν με κρατάγαν τα πόδια μου. Γενικά όμως εγώ «τρακάρομαι» στις πρεμιέρες, είτε τις θεατρικές, είτε τις τηλεοπτικές. Ξέρεις, να πάνε όλα καλά, μη γίνει κάτι στραβό. Υπήρχε τρακ αλλά σίγουρα ήταν πιο ήπιο» μας είπε.

Γιατί θεωρεί τη «χημεία» των συντελεστών το πιο σημαντικό σε μια εκπομπή;
Το «δράμα» του να έχει γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα και μάλιστα 15Αύγουστο που λείπουν όλοι. Τα δώρα που τις «χρωστούν» και πώς σκέφτεται να τα μαζέψει.
Η σχέση της με την αδερφή της Ματθίλδη Μαγγίρα, οι διαφορές τους, τι της χρωστάει και τι είναι αυτό που δεν αντέχει η μία στην άλλη.

Η αποχή της από την TV όταν γεννήθηκε η πρώτη της κόρη και η άμεση επιστροφή της μετά τη γέννηση της δεύτερης. Ποια συνειδητοποίηση έκανε στο μεσοδιάστημα;
Και τέλος οι βέρες που ποτέ δεν αγόρασαν με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, ο θρησκευτικός γάμος που δεν έκανε και ονειρεύεται, η σκέψη της να τον πραγματοποιήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε και το θέμα που θέλει να έχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved