SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Showbiz o' clock

00.00/44:18

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είδα μαύρο και ένιωθα ότι οφείλω να μου προκαλέσω αυτή την αυτοτιμωρία»

Το να έχεις την Κατερίνα Γκαγκάκη απέναντι από ένα μικρόφωνο είναι σίγουρα μια απολαυστική εμπειρία.

Άκρως επικοινωνιακή -αλίμονο- το μικρό κορίτσι που κρυβόταν στο ντουλάπι με τα απορρυπαντικά έχει εξελιχθεί σε μια γυναίκα που λατρεύει να συνδιαλέγεται με κόσμο. Και αληθινή, ακόμα και με τα λάθη της, ίσως γιατί τελικά η πιο αυστηρή κριτής είναι η ίδια.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο της Αθήνας από τον περασμένο Σεπτέμβριο με σημαντικό ανθρωπιστικό έργο ήδη και πλέον και Διευθύντρια Επικοινωνίας στο Open, η Κατερίνα Γκαγκάκη δουλεύει σχεδόν όλο το 24ώρο και σίγουρα το απολαμβάνει. Κι ας γκρινιάζει.

Γιατί δίνει το κινητό της σε όλο τον κόσμο που συναντάει; Τι υπόσχεση έχει δώσει στον εαυτό της; Οι σπουδές στην ψυχολογία, η μεταπήδηση στο Image Making και τα Media και η αντίδραση του πατέρα της όταν αποφάσισε να παρατήσει την δουλειά της ως στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική για να αναλάβει τότε τον Ant1.

Τι ήλπιζε μέσα της να συμβεί κατά την διάρκεια των ετών που εργάστηκε εκεί και τελικά έγινε; Η ενασχόλησή της με την πολιτική τα τελευταία χρόνια που έγινε κατά τύχη και τα όχι που έγιναν ναι. Θέλει να δραστηριοποιηθεί και στην κεντρική πολιτική σκηνή;

Οι δύσκολες στιγμές της ζωή της, οι ανασφάλειες που θεωρεί ότι έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα τομείς της ζωής της και το αποτυχημένο προξενιό που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτά και άλλα πολλά στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o’clock.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved