SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Η Μαρίνα Τσιντικίδου στο Showbiz o’clock

00.00/36:14

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Δεν αποκλείω τίποτα πια. Είμαι έτοιμη να πακετάρω και να φύγω όποτε χρειαστεί»

Μπορεί να φαίνεται σαν χθες, αλλά από τη βραδιά που η Μαρίνα Τσιντικίδου στέφθηκε Σταρ Ελλάς έχουν πια περάσει τριάντα χρόνια.

Η ίδια μετά από πολλά χρόνια μιας μεγάλης καριέρας στον χώρο του Modeling που της άνοιξε τις πόρτες του διάπλατα ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Πρέπει να ακούμε την ψυχή μας, λέει η ίδια σήμερα έχοντας κάνει άλλη μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της σπουδάζοντας Αρχιτεκτονική Τοπίου και ξεκινώντας μια νέα καριέρα.

Ουσιαστικά όμως επιστρέφοντας στις «ρίζες» της και στα παιδικά της χρόνια στο Αιγίνιο Πιερίας όπου όλη μέρα την περνούσε στη φύση, παίζοντας ξυπόλυτη στα χώματα και τα λουλούδια, κλαίγοντας για τα ποντίκια που έπιανε ο παππούς της με τις φάκες στην αποθήκη των σιτηρών.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου στο Podcast Showbiz o’Clock ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις της από τη βραδιά της στέψης της, δηλώνει με καμάρι χωριατοπούλα και μιλάει για τα χρόνια που έζησε στη Μαρτινίκα. Γιατί δε θα μπορούσε να μείνει για πάντα εκεί;

Ακόμα αποκαλύπτει αν είχε προτάσεις το διάστημα που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το modelling, αλλά και τις δυσκολίες κσαι τον πόλεμο που αντιμετώπισε την εποχή που έβαλε υποψηφιότητα για τη βουλευτική έδρα του νομού Πιερίας.
Αυτά και άλλα πολλά, μόνο εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved