Ηρώ: Η τραγουδίστρια πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο- Τα στιγμιότυπα απο την ορκωμοσία της!
Showbiz

Ηρώ: Η τραγουδίστρια πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο- Τα στιγμιότυπα απο την ορκωμοσία της!

Η Ηρώ Λεχουρίτη μέσα από την δημοσίευσή της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της, μιας και πριν από λίγες ώρες πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο. 

Την τραγουδίστρια την έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις επιτυχίες της, που μας έχουν συντροφεύσει σε πολλές στιγμές της ζωής μας.

Η Ηρώ Λεχουρίτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο, τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτήν την φορά μας έκανε την έκπληξη και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα της Νοσηλευτικής.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την τελετή της ορκωμοσίας, αλλά και ένα βίντεο από την στιγμή που παίρνει το πτυχίο της!

Δείτε στην παρακάτω gallery στις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε από την ορκομωσία της: "Kαι το βιντεακι. Σημερα, χαιδευω λιγο τον εαυτο μου μετα απο πολυ "ξυλο" που του εριξα για πολυ καιρο... Μ'αγαπαω λιγο παραπανω σημερα. Και μαζι αγαπαω και εσας που ειστε παροντες με τον τροπο σας. Ευχαριστω..."

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved