Άκρως αποκαλυπτική η Ηρώ: «Έχω κλάψει πολύ» (video)
Showbiz

Άκρως αποκαλυπτική η Ηρώ: «Έχω κλάψει πολύ» (video)

Η Ηρώ παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ηρώ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον γιο της, για τους καλλιτέχνες, αλλά και για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε.

Η τραγουδίστρια είπε: «Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα θέλω να κάνω παιδί. Στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις την ιδανική σχέση για να προχωρήσεις. Η αδικία με κάνει να κλαίω πάρα πολύ. Οι φόνοι των παιδιών και οι γυναικοκτονίες με ταράζουν πολύ. Έχω κλάψει πολύ γι’ αυτά».

Στη συνέχεια για το αν θα συμμετείχε ως κριτής σε κάποιο talent show δήλωσε: «Παλιότερα μου είχαν γίνει σοβαρές προτάσεις για talent show. Ήμουν πολύ επιφυλακτική. Σήμερα θα ήμουν πιο ανοιχτή στο να συμμετέχω σε talent show. Ο κόσμος έχει πια κριτήριο, όπως και οι συνάδελφοί μου τοποθετούνται πιο σωστά. Η μουσική βιομηχανία, όπως το λέει και η ίδια η λέξη, είναι στρεβλωτική της τέχνης. Όταν η τέχνη γίνεται βιομηχανία, το ένα αντικρούει το άλλο. Εγώ ήμουν ακριβώς στη μέση γιατί οι “εμπορικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν «ποιοτική» και οι “ποιοτικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν “εμπορική”. Αυτό είναι το πιο αστείο που μπορεί να συμβεί στην καριέρα ενός καλλιτέχνη».

Τέλος μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, ανέφερε: «Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τώρα με τον κορωνοϊό τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν ήξερε κανείς τι θα συμβεί».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved