Κάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης είπε ότι έχει αλλεργία στις γαρίδες και το Twitter «έλιωσε από τα γέλια»
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης είπε ότι έχει αλλεργία στις γαρίδες και το Twitter «έλιωσε από τα γέλια»

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (7-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Άρτεμις, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να καταφέρει να αποσπάσει όσο καλύτερη βαθμολογία γινόταν.

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγερικής, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και την παρακολουθεί κάθε απόγευμα, μιας και οι προσπάθειες των παικτών, αλλά και τα σχόλια στο Twitter είναι πραγματικά απολαυστικά.

Η 22χρονη Άρτεμις ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη για αυτήν την εβδομάδα, η οποία είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού για τους καλεσμένους της και εν όψει της Καθαράς Δευτέρας, είχε επιλέξει κατά βάσει νηστίσιμα πιάτα και μάλιστα το κυρίως πιάτο της είχε κατά βάσει γαρίδες. Η οικοδέσποινα είχε ετοιμάσει ένα όμορφο και συνάμα απλό τραπέζι, τους οποίους και υποδέχτηκε με το πιο ζεστό της χαμόγελο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Κατά την διάρκεια της δοκιμής του κυρίως πιάτου, ο Γιώργος, ένας από τους καλεσμένους της Άρτεμις είπε ότι δεν θα δοκιμάσει από το πιάτο, μιας και είχε αλλεργία στις γαρίδες και δεν μπορούσε να φάει καθόλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Twitter ¨πήρε φωτιά στα σχόλια" με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν την δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο παίκτης.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved