Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η κακία της παίκτριας «εξόργισε» το Twitter: «Πρόσεξε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου»

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (1-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Κατερίνας, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους καλεσμένους της. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και τόσο οι μαγειρικές προσπάθειες, όσο και οι παίκτες της κάθε εβδομάδας είναι διασκεδαστικοί.

Στο σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, η Κατερίνα έβαλε όλη της την αγάπη στην κουζίνα, με σκοπό να ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους καλεσμένους της και να αποσπάσει υψηλή βαθμολογία, ώστε να έχει και πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο της Παρασκευής. Η Κατερίνα, ως σωστή οικοδέσποινα, υποδέχτηκε με τον πιο γλυκό τρόπο τους καλεσμένους της, ετοιμάζοντας ένα τραπέζι λιτό και απλό, το οποίο και συμπλήρωναν οι λεπτομέρειες.

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν αρκετά ευδιάθετοι, είδαμε ότι η χθεσινή οικοδέσποινα, η Έλενα, ήταν εκείνη που μιλούσε με σχεδόν εριστικό ύφος, αφού η ίδια έδειχνε πως τα περισσότερα πράγματα την ενοχλούσαν και δεν μπορούσε να μην τα σχολιάσει. Η Έλενα σχολίασε αρνητικά αρχικά τον στολισμό του τραπεζιού, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ περισσότερο χρώμα, αλλά και στην συνέχεια έδειχνε να σχολιάζει και τα πιάτα της Κατερίνας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστους τους τρόπους της, μιας και την αποκάλεσαν αγενέστατη και εριστική. Μάλιστα, στάθηκαν στο γεγονός ότι επειδή εκείνη είχε δεχθεί από κάποιους αρνητική κριτική, είπε να ανταποδώσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved